Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tolerálnád, ha a párod rendszeresen marihuánát fogyasztana?
Megismerkedtem 4.5 évvel ezelőtt a mostani párommal, aki már akkor sem titkolta, hogy szeret füvezni. Kezdjük ott, hogy Hollandiában járta ki az egyetemet, aztán visszaköltözött Pestre, majd utána nem sokkal beindított egy vállalkozást. Mi Budapesten ismerkedtünk meg, neki akkor már megvolt a saját vállalkozása, lakása. Lenyűgözött ő maga, valamint a sikerek is amiket elért az életben. Úgy érzem, hogy emiatt könnyebben szemet hunytam a füvezés felett, ami engem belül mindig is zavart. Egy másik ok, ami miatt elnéztem az az, hogy a párom nem volt lecsúszott, sőt, valamint tisztában volt a kötelességeivel, és inkább csak napvégi kikapcsolódásként jelent meg a füvezés. Ez manapság nagyrészt még mindig így van, de többször előfordult az is, hogy már délután rágyújtott egy “rendes” cigire, amikor éppen nem volt semmi dolga a vállalkozással. A napi szintű fogyasztás nekem kissé visszataszító, még akkor is ha tisztában van a kötelességeivel és nem a fűnek rendeli magát alá (ez lenne a természetes ugye). Párom állítása szerint neki ez a kikapcsolódás, és amíg helytáll, valamint nem változtatja meg a viselkedését a fű, addig rendben van. Azt mondja nem függő, mert hetekre le tudja rakni, ha épp úgy dönt. Erre volt már példa, igen, de aztán mégis visszatért. Nem szeretném őt elveszíteni, mert szeret engem nagyon, jól bánik velem és jól is élünk, viszont nagyon zavar ez a szokása. Azt sem tudom, hogy meddig lehet ez tolerálni, úgyhogy első sorban erre lennék kiváncsi, hogy ki mit gondol a helyzetről.
Köszönöm ha válaszolsz.
Szoval minden kiraly, beleultel a joba, de azert igy is megvaltoztatnad a parod...
No vagy, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!