Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyi idő igényel a parkapcso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő igényel a parkapcsolatotok?

Figyelt kérdés

Szóval a következő a helyzet:

Párom és én valószínűleg mostmar össze fogunk koltozni. Azt tervezem (tervezzük, már neki is mondtam) hogy onnantol kezdve h együtt élünk majd, én felmondok a munkahelyemen , mert ha dolgozok akkor el sem tudom képzelni h mellette tudnam csinálni párhuzamosan a párkapcsolatunkat is. Munka után én általában nem nézek ki tökéletesen, nem mindig olyan jo a hajam sminkem stb mire hazaerek délután, Ja és ugye akkor így reggel sem lenne annyi idom szépre elkészülni ha ő is ott lenne .. plusz ő is dolgozik.

Jo otlet szerintetek? Nálatok ez hogy néz ki? Van aki munka mellett tudja működtetni nőként a parkapcsolatot?

2021. dec. 17. 18:43
1 2 3 4 5 6
 51/53 A kérdező kommentje:
Utolso, járok szakemberhez másfél éve már🙂
2021. dec. 20. 16:13
 52/53 anonim ***** válasza:

32-es jól leirta. Én pont veled egyidős vagyok már voltam férjnél.

Sose látott szőrösen sztm egy nőn undoríto. Se zsíros hajjal. A pattanás az más az olyan dolog h nem te tehetsz róla ha kijön...

De annak nem látom értelmét h gyereketek sincs azt otthon legyél egész nap főleg h barátaid sincsenek, nem is hiányzik?

Sztem is legyen egy nő igényes (meg egy férfi is) nagyon gáz mikor valaki csak mert kapcsolatba van elhagyja magát mert "így is szeret a párom!!!"

De még ezek után is úgy gondolom h te túltolod,neked nem való együttélés.

2021. dec. 23. 21:05
 53/53 anonim ***** válasza:

álmodozz.

több olyan nőm volt, akit eltartottam. nekem jó volt, hogy szó szerint körbeugráltak, nekik meg nem kellett dolgozni. de egy idő után meg lehet unni ezt. mind mellett volt egy szeretőm, és egyik sem tartott néhány évnél tovább.

most megtaláltam életem párját, sosem hagyná, hogy én fizessek neki mindent. mindent megvesz magának, elintéz magának, és van ideje magára a munkájára, és rám. Tudom, hogy meg kell küzdenem érte, és nem a pénzem miatt van velem. Nem főzi minden nap amit szeretek, nem teszi szet a labat, amikor kedvem tartja, és nem ugrál körbe.

Álomvilágban élsz:

- ha a pasi nem keres annyit, hogy mindkettőtöket eltartson, azért fog otthagyni.

- ha a pasi tele van pénzzel, akkor azért fog otthagyni, mert barmikor találhat mást, akit eltart, mert így előbb utóbb meg fog unni.

2021. dec. 23. 22:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!