Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyi idő igényel a parkapcso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő igényel a parkapcsolatotok?

Figyelt kérdés

Szóval a következő a helyzet:

Párom és én valószínűleg mostmar össze fogunk koltozni. Azt tervezem (tervezzük, már neki is mondtam) hogy onnantol kezdve h együtt élünk majd, én felmondok a munkahelyemen , mert ha dolgozok akkor el sem tudom képzelni h mellette tudnam csinálni párhuzamosan a párkapcsolatunkat is. Munka után én általában nem nézek ki tökéletesen, nem mindig olyan jo a hajam sminkem stb mire hazaerek délután, Ja és ugye akkor így reggel sem lenne annyi idom szépre elkészülni ha ő is ott lenne .. plusz ő is dolgozik.

Jo otlet szerintetek? Nálatok ez hogy néz ki? Van aki munka mellett tudja működtetni nőként a parkapcsolatot?

2021. dec. 17. 18:43
1 2 3 4 5 6
 21/53 A kérdező kommentje:
Nem rozsaszin kod, talán csak betegesen probalok megfelelni neki.. úgy érzem smink nélkül és beállított haj nélkül pedig rohadtul nem maradna velem, mert nálam ezerszer extrabb lanyok vannak mindenhol. Annyira szeretném azt hogy velem maradjon hogy probalok mindenemre kínosan figyelni,csak hogy tetszek neki. Másfél éve vagyunk együtt egyébként.
2021. dec. 17. 20:52
 22/53 anonim ***** válasza:
88%
De pont ezért nem fog veled maradni. Te unatkozni fogsz, semmi nem történik veled. Hazaér aztán majd lógsz rajt. Hidd el ennél többre vágynak a padok. Gondold át.
2021. dec. 17. 20:53
 23/53 anonim ***** válasza:
*pasik
2021. dec. 17. 20:53
 24/53 A kérdező kommentje:

Probalom tényleg átgondolni,ezért kerek segítséget. Nem vagyok túl jo ebben sem, hogy mire vágynak a férfiak..

komolyan egy kesz csődtömegnek erzem néha magamat, és ilyenkor bekapcsolt a fejemben az a kis hang hogy mindent meg kell tennem hogy velem maradjon..

2021. dec. 17. 20:55
 25/53 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy átmenj beteges ragaszkodásba, mert minél jobban ragaszkodsz neki annál rosszabb lesz.
2021. dec. 17. 20:57
 26/53 anonim ***** válasza:
90%

Es mi lesz ha nem mukodik a dolog? A parod megkerdezted mar errol ? El tudna tartani teged,magat, fenn tudna tartani a hazat/ lakast? Te jol erezned magad igy kiszolgaltatottan, hogy barmelyik percebe elvehetik mindened, ha beut a gebasz?

Szerintem ezt gondold at. Csomoan elnek ugy parkapcsolatba, hogy mellette dolgoznak, netan gyereket nevelenek es nem lehetetlen. De ha meg csak onmagad se mersz a parod mellett lenni az baj. Hidd el ha igazan szeret, nem fogja erdekelni, hogy milyen a sminked allapota vagy, hogya honapba nem jutottal el fodraszhoz. En a helyedben nem mondanek fel, legalabb egy kis sajat kereseted legyen veszhelyzetre. Esetleg keress reszmunkaidos allast, ha nem akarsz 8-12 oraba dolgozni.

2021. dec. 17. 21:01
 27/53 A kérdező kommentje:

Igen kerdeztem ot erről, el tud tartani mindkettőnket, hazat kocsit stb-t is.

Egyébként gyerekünk nem lesz, ez is kérdés volt meg.

Párom mindig azt mondja, hogy szerinte szép vagyok akkor is mikor nem készülök órákat… de oszinten szolva tükörbe nezek és nem merem ezt elhinni..

2021. dec. 17. 21:05
 28/53 anonim ***** válasza:
81%

Hogy mi???? Hát ne csodálkozz,ha ezek után nem fog veled összeköltözni. Betojok :D

Nő létemre, eszembe nem jutna,hogy felmondjak. Így is éppen elég időt tudunk szánni egymásra

2021. dec. 17. 21:06
 29/53 A kérdező kommentje:
Szerencses vagy, ügyesen osztod be az idodet☺️ Nekem sajnos ez nem megy.
2021. dec. 17. 21:07
 30/53 A kérdező kommentje:
Egyébként ha már úgyis anonim mindenki: és a szexet hogy oldjatok meg így khm munka mellett?😁 El nem tudom képzelni hogy felkészülés smink haj kiköltözés stb nélkül szexeljek vele este lefekvés után:D
2021. dec. 17. 21:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!