Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő igényel a parkapcsolatotok?
Szóval a következő a helyzet:
Párom és én valószínűleg mostmar össze fogunk koltozni. Azt tervezem (tervezzük, már neki is mondtam) hogy onnantol kezdve h együtt élünk majd, én felmondok a munkahelyemen , mert ha dolgozok akkor el sem tudom képzelni h mellette tudnam csinálni párhuzamosan a párkapcsolatunkat is. Munka után én általában nem nézek ki tökéletesen, nem mindig olyan jo a hajam sminkem stb mire hazaerek délután, Ja és ugye akkor így reggel sem lenne annyi idom szépre elkészülni ha ő is ott lenne .. plusz ő is dolgozik.
Jo otlet szerintetek? Nálatok ez hogy néz ki? Van aki munka mellett tudja működtetni nőként a parkapcsolatot?
Számomra dog unalom lenne az az élet amit leirtal.
Igazából valami kis cseléd lennél, aki nem saját maga miatt el, hanem más miatt.
De mindenki úgy el ahogy akar, ahogy neki jó. 😊
#44 Mint az emberek majdnem 99%-a. Ha jobban, akkor próbálj meg munkát váltani. A jó dolgokért általában meg kell küzdeni, ne add fel, másoknak is megy, nem vagy annyival bénább valószínűleg.
De ha feladod a munkádat, akkor sokan így fognak elkönyvelni, hogy az a csaj, aki még dolgozni sem tud, mint az emberek 90%-a, tehát az alsó 10-20%-hoz tartozik. Legalább egy 5-10 év tapasztalatod legyen, mielőtt ilyesmit teszel.
Mi 12 éve vagyunk együtt, 11 éve együtt is élünk. Mindketten dolgozunk. Ez idő alatt volt eljegyzés és házasságkötés is. A kapcsolatunk teljesen jól működik, boldogok vagyunk, a szex is isteni.
Ehhez nem kell felmondani, hülyeség. Anyagilag jobb ha nem függsz senkitől.
Koszonom szepen a kommentjeiteket. Esetleg valamelyikotok ki tudna konkretan térni arra hogy hogyan működik a kapcsolat munka mellett?
Elég életszerű dolgokra vagyok kiváncsi😁 Pl. Mit csinálsz ha véletlen zsíros a hajad? És ha pl egy pattanás kijön az arcodon, akkor nem ciki-e ha véletlen meglát smink nélkül a párod? Vagy mi van akkor ha pl két napja nem borotvaltad le mondjuk a labadat és ő meglátja?🥺
Bocsi csajok de én el nem tudom képzelni hogy a párom ezeket meglássa , kiváncsi vagyok a ti sztorijaitokra.
46. Vagyok. Itthon soha nem sminkelek, a párom körbe is röhögne, hisz itthon minek? Ha hazajövök munkából, az az első hogy lemosom azt a keveset is amit használok. ha zsírosodik a hajam megmosom, de ,szoktam használni száraz sampont az jó rá, így nem kell minden nap.
Itthon nyáron meztelenül vagyunk mindketten, hidegebb időszakokban kényelmes, tiszta, egyszerű felsők, plusz melegítő nadrág/ mackónadràg -(nem tudom mi a pontos neve), és mamusz. Ő is így van de mamusza neki nincs🙂
Szőrteleníteni alkalom adtán szoktam, hónaljat, lábat. Heti 2-3x. Egyáltalán nem zavarja ha van rajtam szőr. Intim részen pl egyáltalán nem szedem le, nekem macerás, ő pedig természetesen szereti.
Pattanásaim ritkán jönnek ki, ha igen, majd elmùlik, semmit nem csinálok vele. + Nèha neki is szokott lenni. Nem oszt nem szoroz.
Ne görcsölj ennyire ezeken. Egy normális pasi mellett aki ùgy szeret ahogy vagy, nincs erre szüksèg.
Nem szokott könnyen zsírosodni a hajam, mert sajnos száraz, de ha közeleg a hajmosás időpontja, és mondjuk nagyon kimerült vagyok vagy nincs rá időm, akkor 1-2 napig összefogom vagy befonom, így nem annyira vészes, utána megmosom.
Sajnos csúnya a bőröm, hajlamos a pattanásokra, de csak hobbiból szoktam sminkelni, akkor is csak a szememet, és nagyon ritkán. Azt nem mondom, hogy a páromat nem zavarja, hogy csúnya a bőröm, mert biztosan jobban tetszene neki is, ha tökéletes lenne, de soha nem szólt érte semmi rosszat.
Heti egyszer epilálom a lábamat, hónaljamat, karomat, így nincs vele baj, ha kezd is visszanőni, csak vékony, szőke szőrszálak, de pl a következő epilálás előtt pár nappal combzoknit hordok itthon, azokat egyébként is szeretem, nem csak ezért. Intim területen 2 naponta borotválom, abból nem engedek, azt én se tudnám elviselni szőrösen.
"Pl. Mit csinálsz ha véletlen zsíros a hajad?"
Szaraz sampon, vagy semmit.
"És ha pl egy pattanás kijön az arcodon, akkor nem ciki-e ha véletlen meglát smink nélkül a párod?"
Nem. Max iderohan, hogy kinyomhassa:D
"Vagy mi van akkor ha pl két napja nem borotvaltad le mondjuk a labadat és ő meglátja?🥺"
Uh, inkabb nem irom le, hany napja nem borotvaltam a labamat, de ketszamjegyu;)
Ezzel a szinte aggodassal ESELYTELEN vagy normalis kapcsolatra.
De mar irtad is, hogy eleted ertelme, hogy ot boldogga tehesd, szoval sok-sok ev terapia all elotted amugy is.
Szerintem eloszor is arra kerj tole penzt (komolyan!).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!