Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyi idő igényel a parkapcso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő igényel a parkapcsolatotok?

Figyelt kérdés

Szóval a következő a helyzet:

Párom és én valószínűleg mostmar össze fogunk koltozni. Azt tervezem (tervezzük, már neki is mondtam) hogy onnantol kezdve h együtt élünk majd, én felmondok a munkahelyemen , mert ha dolgozok akkor el sem tudom képzelni h mellette tudnam csinálni párhuzamosan a párkapcsolatunkat is. Munka után én általában nem nézek ki tökéletesen, nem mindig olyan jo a hajam sminkem stb mire hazaerek délután, Ja és ugye akkor így reggel sem lenne annyi idom szépre elkészülni ha ő is ott lenne .. plusz ő is dolgozik.

Jo otlet szerintetek? Nálatok ez hogy néz ki? Van aki munka mellett tudja működtetni nőként a parkapcsolatot?

2021. dec. 17. 18:43
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel a nagyon ragaszkodással el fogod ijeszteni, aztán akkor észreveszi maga körül a jobb csajokat. N
2021. dec. 17. 21:10
 32/53 anonim ***** válasza:
18%

Egyébként érdekes dolog ez.Sokan elítélnek,mert egyszerűen irigyek.Nem sokan tehetik meg ezt,hogy abbahagyják a munkát.Legtöbben a munkát muszájból csinálják és utálják mint a sz.rt!

Úgyhogy szerintem aki negatívat ír ,kis irigység is van a dologba.

Másrészt viszont abban van valami hogy kicsit így feladod a karriered,és az életed,és alá rendeled az övének.Sajnos nem látunk a jövőbe...mert ha örökké tartó szerelemről és kapcsolatról van szó,akkor megéri.De ha nem,akkor neked lesz rossz,mert az ő élete nem kell hogy változzon ha véget ér a kapcsolatotok,a tiéd viszont hatalmasat fog.

De egyébként emiatt ha mondjuk barátok lennénk féltenélek hogy ilyenbe belemenj.Viszont minden más miatt meg én azt mondom hogy csináld.Hisz arról kéne szólnia az életnek hogy élvezzük,ne kötelesség szerint éljünk,és muszáj tevékenységeket végezzünk.Neked van egy ilyen lehetőséged,hogy nem kell dolgoznod,ha a párodnak is megfelel ez a felállás,akkor miért ne? Élvezed az életet...ha elmész fodrászhoz,körmöshöz,edzeni,attól te magad is jobban fogod a bőrödben érezni magad,mellette a párodnak is kellemes lesz rád nézni.Ha emellett kicsit tovább is tudnál gondolkodni,és nem ragadnál le a külsőségeken,akkor még több esélyed lenne egy jó és boldog párkapcsolatra.Mert nem csak a külsőről szól egy kapcsolat.Ha nem dolgozol,az azt jelenti hogy több időd lesz magadra,és a párodra is.Több idő,több energia.Egy együttélés során azért vannak feladatok,ha az ember nem akar mocsokban élni.Ha munka után vár a sok feladat az emberre,esetleg még főzés is,akkor egészen másképp tud a párjához szólni.Ami nyilván feszültségforrás egy kapcsolatban.És hát sajnos ez van,stresszes a világ,nincs idő semmire,még a pároknak egymásra sem.Úgyhogy ha neked ezt a lehetőséget adja az élet hogy máshogy élhetsz mint a többiek,akkor szerintem használd ki.Ezalatt azt értem hogy építsd a kapcsolatod,ne csak a külsőségeket nézd,hanem mondjuk törekedj arra hogy háziasabb legyél.A szabadidődet ne arra fordítsd hogy unatkozz vagy csak magaddal törődj,vagy esetleg más férfiakkal kavarj...hanem az élet minden területén próbálj a párod kedvébe járni.A sok szabadidő azt is lehetővé teszi hogy jobban megfigyeld,megismerd a párod.Hogy mikor nem kell rajta lógni,mikor igényel egy kis egyedüllétet.

2021. dec. 17. 21:11
 33/53 A kérdező kommentje:

Utolsó , nagyon koszonom a kommentedet🥰

Eletem célja az hogy az Ő kedvében járjak az életének minden területen❤️

2021. dec. 17. 21:14
 34/53 anonim ***** válasza:
80%
Ezt fogja a srác negunni pár éven belül. Hány évesek vagytok?
2021. dec. 17. 21:15
 35/53 A kérdező kommentje:
Én 22, az ő korát leírom privatban ha szeretned, nem akarom hogy idiota kommentek jöjjenek ide.:)
2021. dec. 17. 21:17
 36/53 anonim ***** válasza:
100%
Írhatod.
2021. dec. 17. 21:23
 37/53 anonim ***** válasza:
95%
Ha ez nem kamu, akkor keress fel egy pszichológust, mert nagyon durva önértékelési gondjaid vannak.
2021. dec. 17. 21:47
 38/53 anonim ***** válasza:
6%
7:30 körül együtt felkelünk. Nem sminkelek mert anélkül is szép a bőröm. Fésülködés felöltözés parfüm dezodor max 10 perc. Valamelyikünk csinál reggelit és együtt megesszük. Aztán indulunk dolgozni. Én 9-re járok. 17:30-ig dolgozok. Hazaérek 6 körül. Ha kell bevásárolni akkor legkésőbb 7-ig megvagyunk és nagyon max 8-ig főzök. Emellett egy országos állatmentő alapítvány vezetője vagyok szóval ezután még max 2-3 óra amíg emaileket és fb üzeneteket intézek plusz marketinges feladatokat. Addig ő is lefoglalja magát. Ha több időm van akkor filmezünk. Éjfél körül megyünk aludni. Akkor van szex aztán összebújva alvás. Halálra unnám magamat itthon egyedül minden nap... Hétvégén több időt vagyunk együtt. Nekünk ez így tökéletes.
2021. dec. 17. 23:46
 39/53 anonim ***** válasza:
60%

Reggel a férjem kel előbb. Csinál reggelit, közben valahogy odakóvájgok és megeszem. Ő elmegy futni, én közben elmosogatok és felöltözök, elkezdek dolgozni. Dél körül lezuhanyzok és átvedlek a pizsimből a tréningruhámba (nem mintha sok különbség lenne). Ha zoom megbeszélésem van, akkor lehet, hogy korábban és egy pólót is felveszek vagy egy blúzt meg magamra dobok egy kis sminket, és meg is fésülködöm. Ha ez nincs, akkor úgy a nap folyamán csak összejön munkaidő végéig. Jobb napjaimon még főzni is szoktam.

Olyan 5-6 körül végzünk, akkor csinálunk valami közös programot, elmegyek futni vagy hasonló.

Szerintem, ha abból állna az életed, hogy megfelelsz egy pasinak, akkor keress olyan életcélt, amivel hosszútávon boldog leszel...

2021. dec. 18. 05:07
 40/53 anonim ***** válasza:
87%

Neked semmi más célod nincs az életbe?

Mi van a barátokkal, kocsival, jogsival, szakmával, nyaralassal és egyebekkel?

Vagy úgy gondoltad hogy a párod Meg teremti neked az anyagiakat ezekre?

Arra gondoltál már mi lesz ha netán szetmentek a pároddal?

Esetleg hogy mi lesz veled hogy nem dolgoztál egy évet se, hogy nincs gyakorlatod semmibe?

Miért másnak akarsz megfeleni?

Mikor beteg voltam legutóbb, és nem mehettem sehova majd Meg örültem. Nem tudom Te hogy bírod...

Nem itellek el, nem vagyok irigy se. Szerintem nincs mire.

Rengeteg dolog marad ki az életedből.

2021. dec. 18. 06:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!