Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha nincs már párkapcsolatod érdemes élni?. Ha van egy közös gyerek?
Aki egyedül nem boldog az párkapcsolatban sem lesz az.
Tanulj meg egyedül boldog lenni.
Nem. De a gyereknek szuksege van az anyjára.
Senki nem hagyná el aki Anya.
(A "trend" amugyis az, ahol ongyilkossag van a gyereket is magukkal viszik..)
Mondhatni a gyerek tartja életben.
De az anya depresszios a gyerek is igy kiegyensulyozatlan.
De a kiégés, es az, hogy az ember lánya tulajdonképpen vegetal es nem él, az maga a pokol.
Élni érdemes! Lehet 100 párkapcsolatod még.
Egyelőre egy állandó dolog van, a gyerek, és lesz még örökre.
Hogyne lenne értelme!
A szakítás/válás nehéz, főleg ha gyerek is van. Hosszabb idő elgyászolni. De ettől még az élet ugyanúgy megy tovább.
Nekem életem egyik legjobb szakasza volt, mikor csak a gyerekek voltak és én. Olyan jókat programoztunk, kirándultunk, társasoztunk! Aztán jött egy kapcsolat, és nálam inkább az a kérdés azóta, hogy egyáltalán van-e értelme pasival kínlódni, ha egyedül is jól megvagyok. Azon már csak rontani lehet, és sajnos a pasik elég aktívan meg is keserítik az életem(tünk).
Nekem sosem volt párkapcsolatom,meg sem csókoltak.
Talán bekéne gyógyszerezni magam? 😒 23/N
9. Mivel a kutyának se kellettél eddig, fogalmad nincs, nem tudod milyen jó dolog boldog kapcsolatban/házasságban élni.😂 Innentől nem releváns a hozzászólásod sem. Semmit nem számít.
Kérdező. Meghalni, ha van gyerek elég önző húzás lenne részedről, mivel felelős vagy érte, ezt vállaltad. Ha nincs gyerek, akár be is fejezheted a földi létet. De nem ajánlom. Aki képtelen egyedül meglátni az élet örömeit és boldog lenni, az valahol kapcsolatfüggő, ami nem egy egészséges állapot. Kezelni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!