Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nàlatok, hogy van felosztva a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nàlatok, hogy van felosztva a hàzimunka?

Figyelt kérdés

Pàrom 2 helyen dolgozik, minden napra van munkàja.

főzèsen kívül mindent èn csinàlok, de ha megkèrem hogy le kellene vinni a szemetet, venni kène valamit, vagy valamit meg kellene csinàlni, egy szó nèlkül azonnal megcsinàlja.

(Imàd főzni ezèrt ezt mindig ő csinàlja)

2021. nov. 19. 13:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Mi ebbe finoman szólva nem teszünk annyi energiát, hogy egyezkedés tárgyát képezze.

Mindketten ugyanannyit dolgozunk, nagyjából azonos időszakban. Főzni nem igazán szoktunk nagy kajákat, csak párolunk valamit vagy valami egyszerűt főzünk, de általában hideg ételt eszünk (saláták, szendvicsek, gyümölcsök, sajtok) vagy rendelünk ételt. Mosogatni a gép szokott főleg, amit főzés közben a másik intéz.

A takarítás is havonta egyszer van nagyobb, akkor ketten összefogunk és mindent kipucolunk, egyébként csak az önjáró porszívó megy fel-alá vagy esetleg gyorsan felmosok az előszobában és a konyhában, amíg ő kitakarítja a zuhanyzót meg a wct. De nálunk nem igazán szokott kosz lenni, nem járunk be cipővel, a kutya lábát is minden séta után lemossuk, nem élünk kertesházban.

A mosás is hasonló, amíg egyikünk kitereget, a másik összehajtogatja a korábbi ruhákat. Vagy csinál mást, például kutyát fürdet.

Mindketten belehalnánk, ha ezek a dolgok fél óránál többet tennének ki a napunkból, szóval nem várunk sokat egymástól. Inkább rendet tartunk folyamatosan, visszarakunk dolgokat a helyére, felszedjük a nagyobb szöszt vagy hasonlót, amit látunk.

2021. nov. 19. 17:32
 12/17 anonim ***** válasza:
54%

Férjem főz, ki-bepakolja a mosogatógépet, rendbeteszi főzés után a konyhát, leviszi a szemetet, ezenkívül ő szokott porszívózni.

Én intézem a mosást, vasalást, teregetést, felmosást.

Minden hétvégén takarítunk (felmosás, rendrakás, tisztítás), férjemé a fürdő és a konyha, enyém meg a nappali és a háló.

2021. nov. 19. 17:57
 13/17 anonim ***** válasza:

Takarítást 90%-ban én csinálom, engem jobban is zavar a rendetlenség. Főzni ritkán szoktunk, de ha főzünk, azt meg nagyrészt ő csinálja, neki pedig a főtt ételre van nagyobb igénye, mint nekem.

23/L, 22/F

2021. nov. 19. 22:11
 14/17 anonim ***** válasza:
Én főzök mindkettőnkre, a férjem intézi a bevàsárlásokat/ csekkek befizetését, és ő viszi az éves oltásra a kiskutyánkat. A többi meló közös, heti váltásban csináljuk.
2021. nov. 20. 02:48
 15/17 anonim ***** válasza:

Htb vagyok, így én csinálok mindent, de szeretem. A lakás, amit bérlünk relatíve nagy, ám berakok zenét és hajrá. Gyorsan megvan, mert nincs ezer polcunk kismillió mütyürrel.

Sütni-főzni imádok, szóval azzal sincsen gond.

A terasz pókhálózása az egyetlen, amit nem vagyok hajlandó megcsinálni, mert ilyen 4-5 cm-s pókok bóklásznak ott. Aranyosak, mert nem esnek rád, és fogják a szúnyogot, de na.

2021. nov. 21. 08:06
 16/17 anonim ***** válasza:
Mindig a férjem főz, mindig én mosok és vasalok. A takarítást közösen csináljuk (én port törölgetek általában, többnyire ő porszívóz). Mosogatást, felmosást általában felváltva csináljuk. A tűzhelyet, sütőt mindig én takarítom. A fürdőszobát felváltva. A lépcsőházat ő mossa fel többnyire. Vásárolni általában együtt megyünk hetente, ha néha kell valami ezen felül, mindig ő szerzi be. Ajándékokat családnak, barátoknak általában én szerzem be. Kocsit ő tankolja, mosatja, viszi szervízbe. Papírmunkát, ügyintézést közösen csináljuk. A szemetet vagy akkor visszük le, ha elindulunk otthonról, vagy ő szalad le vele, ill.el a szelektív gyűjtőhöz.
2021. nov. 21. 21:07
 17/17 anonim ***** válasza:
Én most nem dolgozom, a kisgyerekünkkel vagyok gyes-en. Így a többsége házimunkát én végzem, mert jobban ráérek. De amíg mindketten dolgoztunk, ugyanolyan arányban csináltunk minden házimunkát, és ha visszamegyek dolgozni, visszatérünk a régi rendhez. Ha gyerek mellett elhavazok és itthon van, mindig lehet rá számítani.
2021. nov. 22. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!