Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nàlatok, hogy van felosztva a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nàlatok, hogy van felosztva a hàzimunka?

Figyelt kérdés

Pàrom 2 helyen dolgozik, minden napra van munkàja.

főzèsen kívül mindent èn csinàlok, de ha megkèrem hogy le kellene vinni a szemetet, venni kène valamit, vagy valamit meg kellene csinàlni, egy szó nèlkül azonnal megcsinàlja.

(Imàd főzni ezèrt ezt mindig ő csinàlja)

2021. nov. 19. 13:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
21%

Gondolom te vagy a nő.

És sejtem, hogy szex sincs. :D

2021. nov. 19. 13:52
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló a helyzet, ami a párom munkáját illeti, előbb vagyok otthon, illetve több aktív órát töltök otthon, bár nekem is van egy másod állásom heti két napban. Emellett az igényeim is nagyobbak a rendre. Jobb híján rám marad a nagyja a házimunkának amin néha kifakadok. Nálunk ez gondokat okoz.

Ettől függetlenül a 2. hozzászólás rá reagálva, van szex.

De nem találjuk az egyensúlyt.

2021. nov. 19. 13:57
 3/17 anonim ***** válasza:
59%
Bocsi, 1. hozzászólásra. Ma szétszórt vagyok.
2021. nov. 19. 13:58
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Hetkoznap ritkan fozok, olyankor rendelunk vagy valami nagyon egyszerut osszedobok - virsli, rantotta, szendvics stb. Egyebkent a takaritast egyutt csinaljuk, megvan ki mit vegez szivesen, igy hamar keszen leszunk, senki nem szakad meg es hiszti sincsen.
2021. nov. 19. 13:58
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk kb mindent én csinálok, mert itthonról dolgozom, a feleségem meg későn ér haza. Főzni is én szoktam. Hétvégén süt néha süteményt plusz megcsinálja a vasalást mert azt utálom, de minden mást én szoktam.
2021. nov. 19. 14:05
 6/17 A kérdező kommentje:
Attól hogy valaki kèt helyen dolgozik, attól mèg van szex... ha fàradt max èn vagyok felül. PUXA
2021. nov. 19. 14:15
 7/17 A kérdező kommentje:
jah ès mivel gondoltàl erre tőlem kaptàl egy pipàl...
2021. nov. 19. 14:16
 8/17 anonim ***** válasza:
0%
Ez a két válasz meglehetősen ingerült volt. Szerintem sumákolsz.
2021. nov. 19. 14:22
 9/17 anonim ***** válasza:
70%

Nekem hamarabb ér haza a férjem, ilyenkor egy héten egyszer port töröl és felporszivóz. Amikor kedve van.

Én később megyek dolgozni, így egyik nap a fürdőt takarítóm ki, másik nap a konyhát.

Ha van valami apróság, pl az ajtók letakarítása, de nincs rá idom vagy kedvem, akkor megkérem, hogy ha haza ért és van kedve, energiája, akkor csinálja meg.

Főzni kinek mikor hogy van kedve. Van hogy egy hónapban ő főz többször, van, hogy én.

A szememet meg reggel visszük le, amikor megyünk dolgozni.

Vasalni mindketten szeretünk, azért harcok mennek :D

A mosást meg reggel bekészítem, beidőzítem és délután a férjem kitereget.

De magától is tud mosást indítani ha úgy látja, hogy sok szennyes van, akkor meg este kiteregetek én.

A nagyon pepec takarítást pedig megcsinálom amikor éppen lelkierőm van hozzá, gondolok itt az ablakmosásra, vagy hűtő kipucolásra, ezeket nem szeretem csinálni, de precízebben csinálom, mint a férjem, így rám marad :D

Az ágyneműket meg többnyire én szoktam cserélni, mert szeretem csinálni.

2021. nov. 19. 14:24
 10/17 anonim ***** válasza:
A párom utál mosogatni azt én csinálom, én meg utálok teregetni így azt ő csinálja. Minden más közös , attól függ kinek van több ideje. Szerencsére főzni is szeret, ha egy két nap kimarad a takarítás akkor sem csinál belőle gondot.
2021. nov. 19. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!