Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Történt már valakivel olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt már valakivel olyan ,hogy direkt este keresett magának elfoglaltságot ,házimunkát ,hogy ne kelljen a hálószobába menni lefeküdni a férje mellé?

Figyelt kérdés

2021. júl. 31. 22:49
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Én már felvállaltan nem alszok mellette.
2021. júl. 31. 22:51
 2/9 anonim ***** válasza:
86%

Ennyi energiám és időm nincs olyanra, aki nem tisztel (mert nem fogadja el a nemet), erőszakos (mert a passzív-agresszív zaklatás, tapadás is az).

Ennél korrektebb, gyorsabb ha egyenesen a szemébe mondom, hogy NEM.

Van, akinél párszor el kell ismételni (nem indokolni!), de szerencsére súlyosan szellemi fogyatékos emberrel még nem hozott össze a sors, aki ebből ne értett volna.

A sunyiskodás nem menő... a gyávaság sem, ha a saját igazadért, édekeidért is cidrizel kiállni.

Akkor szerintem megérdemelsz még egy randit :D

2021. júl. 31. 22:56
 3/9 anonim ***** válasza:
77%
...áá bocsánat, ezt nem ehhez a kérdéshez szerettem volna írni!
2021. júl. 31. 23:02
 4/9 anonim ***** válasza:
72%
Naponta. És utána masik szobaba megyek lefeküdni.
2021. júl. 31. 23:08
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ennek meg mi értelme? Ha undorodsz tőle, miért vagy vele?
2021. júl. 31. 23:46
 6/9 anonim ***** válasza:
81%

Elég sokan vannak így.

Szép is ez a szerelem, csak az a csúnya dugás ne lenne! Így vannak ezzel sokan.

Kortól függetlenül, van ismerős pár aki 20-as éveiben járnak és már így el hidegultek egymástól.

2021. aug. 1. 05:58
 7/9 anonim ***** válasza:
69%
Csak szeretnék külön szobában feküdni/aludni. De sajnos nem megoldható. F
2021. aug. 1. 06:32
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem ciki ha egy pár nem szeretne egy szobában aludni. Van, aki a horkolást nem bírja, van aki minden neszre felriad és könnyebb neki egyedül. Ez a pár egyéni döntése. Ettől még müködhet a szex. Béna kifogásokkal viszont egy kapcsolat sem őszinte...
2021. aug. 1. 22:54
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
De miért nem akarsz bemenni mellé? Idegesít a jelenléte? Horkol? Szexet akar vagy mi? Valami oka csak van neki.
2021. aug. 2. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!