Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A kerdes igazan egyszeru, bar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kerdes igazan egyszeru, bar megis osszetett. Hogy a banatos tokviragba mondjam el neki sertodes nelkul?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy a nok nagyon konnyen meg tudnak sertodni. Aki mast mond az hazudik - szerintem. A problemam amivel kuszkodok a kovetkezo. Eleg hosszu ideje parkapcsoaltban élek, egyutt lakunk tobb mint 10 eve es a baratnom mindig reggel megy tusolni, nem este. Es amiatt este mindig kicsit izzadtnak, budosnek erzem. Ami nyilvanvalo,mert egesz nap dolgozott es egy termeszetes dolog. Nem is beszelve a szexrol. Itt jegyzem meg, ha szex kozbe izzad az nem zavar (ha tusolt elotte). Szoval reggel inkabb felkel koran, fel 6kor hogy letusoljon es kavezzon, mint este lefekves elott tusolna. Mar probaltam ovatosan kozolni hogy ezzel nem ertek egyet,de nem tortent valtozas. Persze nem direktbe,hogy "budos vagy mosgyá le", csak ,h mennyivel jobb este befekudni az ágyba ha tusolt az ember. Valami otlet, javaslat esetleg?
2021. okt. 29. 08:46
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
80%

Parom hasonlo volt. Kicsit masban.

En elkezdtem neki feltunoen csinalni azt hogy en furdok!!

Te nem jossz?😳

Megint furdooook!

Egy ido muova automatikussá vált az nála Magátol hogy ő is rendszeresen jott

2021. okt. 29. 09:35
 12/25 anonim ***** válasza:
47%

Belső igenyt kell erre kialakitani a masikban. Amig csak neked van erre igenyed addig nem fogja csinalni.

Mikor ő maga lesz magára igényes valojában akkor változnak csak meg.

2021. okt. 29. 09:36
 13/25 A kérdező kommentje:

Szoktam hivni, de tobbnyire az a valasz,hogy majd reggel. Ilyenkor visszakerdezek,hogy biztos? majd feleli mindig ,hogy igen.

Szerintem azota van,hogy munkahelyet valtott es kesobb megy reggel es kesobb jon este. Am mindig igenyes magara, szepen csinosan oltozkodik, nem kócos vagy piszkos.

2021. okt. 29. 09:45
 14/25 anonim ***** válasza:
52%

Igen, az ilyen "igényes" nők(agyon fodrászolt haj, smink, parfüm felhő, divatos ruhák, műköröm) járnak a kozmetikushoz pinát gyantáztatni, a nőgyógyászhoz vizsgálatra mosatlan, büdös pinával. Sok horror sztorit hallottam már a szakemberektől az ilyen külsőre igényesnek látszó nőkről. Én is tapasztaltam 1-2 dolgot kórházi dolgozóként.

Ez a nő nem igényes, hanem igénytelen, főleg, hogy mosdatlanul szexel veled. És te sem vagy jobb, mivel így is megdugod.

2021. okt. 29. 10:05
 15/25 A kérdező kommentje:
14es eleg nagy paraszt vagy..
2021. okt. 29. 10:07
 16/25 anonim ***** válasza:
57%
Lehet paraszt vagyok, mert leírtam a kendőzetlen valóságot, de vállalom. Ez van. Nem minden jó szagú tündér mese.
2021. okt. 29. 10:11
 17/25 A kérdező kommentje:

1, nem allitotta senki,hogy budosen szexelunk.

2, szerintem te nem tiszteled egyatalan a noket..

2021. okt. 29. 10:13
 18/25 anonim ***** válasza:
60%

Bocs, de nő vagyok. Te írtad, hogy érzed rajta a szagokat. Akkor 1 éve nem dugtad meg, vagy csak mindig reggel?

Ez nem tisztelet kérdése. Ez valóság. És a kollégák mesélték, meg saját tapasztalat pl. katéterezéseknél, ill. szaglás a pácienseknél. Gondold el, bejön vizsgálatra az agyoncicomázott beteg, körülötte izzadságszag, picsa szag, pina szag méregdrága parfümmel keveredve. Elképzelted?

2021. okt. 29. 10:24
 19/25 anonim ***** válasza:
82%

Huh basszus, átérzem. 😅 Án párom is ilyen, csak nálunk ő a fiú. Engem is borzasztóan zavar, és utalgatni szoktam rá, pl hazafelé vezető úton mondom, hogy de jól fog esni egy zuhany az egész nap után. Vagy miután lezuhanyoztam, utána mondom, hogy ez nagyon jólesett. Vagy amikor hazaérünk, én elmegyek zuhanyozni, ő közben elkezd csinálni valami kaját, aztán amikor én végeztem, mondom neki, hogy menjen el nyugodtan zuhanyozni, addig én befejezem a kaját. Illetve az ágyneműre is szoktam fogni, hogy nemrég cseréltem, nem szeretném, ha "utcásan" belefeküdne. És ez a része is teljesen igaz, nem csak az orromat zavarja a szaga, hanem az is nagyon zavar, hogy ettől az egész ágy olyan lesz, amiben én is alszok. De voltam már ennél konkrétabb is, volt, amikor már befeküdtünk az ágyba, akkor nem bújtam hozzá úgy, ahogy mindig is szoktam, hanem átfordultam a másik oldalra, és mondtam, hogy így nem szeretném megölelni.

Volt egy időszak, amikor rendszeresen ezt csinálta, még mindig nem szokott le róla teljesen, de már kevesebbszer csinálja ezt. Az volt még a "jó", amikor a fogmosással is így volt... Azt is csak reggel csinálta.

2021. okt. 29. 10:56
 20/25 anonim ***** válasza:
90%

Muszáj lesz neki egyértelműen megmondanod. Gondolom fáradt este mikor hazaér, reggel meg jobban belefér az idejébe.

Esetleg azt lehetne, hogy rögtön miután hazaér, te menj el fürdeni kérdezed meg akkor, hogy nem jöne-e. Mert akkor annyira fáradt még nem lehet.

Sminkelni nem sminkel? Nekem az is mindig egy motiváció este, hogy az arcomat meg akarom mosni, hogy ne maradjon sminkmaradványos, koszos, zsíros.

Rá lehet amúgy állni a reggeli fürdésre könnyen, én is imádom csapatni magam kómásan a meleg vízzel, meg hogy nem száraz kézzel kell kipiszkálnom a csipát a szememből. De attól még az esti fürdés is nagyon fontos, pláne ha szexelni is akar az ember.

2021. okt. 29. 11:01
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!