Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kerdes igazan egyszeru, bar megis osszetett. Hogy a
banatos tokviragba mondjam el neki sertodes nelkul?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy a nok nagyon konnyen meg tudnak sertodni. Aki mast mond az hazudik - szerintem. A problemam amivel kuszkodok a kovetkezo. Eleg hosszu ideje parkapcsoaltban élek, egyutt lakunk tobb mint 10 eve es a baratnom mindig reggel megy tusolni, nem este. Es amiatt este mindig kicsit izzadtnak, budosnek erzem. Ami nyilvanvalo,mert egesz nap dolgozott es egy termeszetes dolog. Nem is beszelve a szexrol. Itt jegyzem meg, ha szex kozbe izzad az nem zavar (ha tusolt elotte). Szoval reggel inkabb felkel koran, fel 6kor hogy letusoljon es kavezzon, mint este lefekves elott tusolna. Mar probaltam ovatosan kozolni hogy ezzel nem ertek egyet,de nem tortent valtozas. Persze nem direktbe,hogy "budos vagy mosgyá le", csak ,h mennyivel jobb este befekudni az ágyba ha tusolt az ember. Valami otlet, javaslat esetleg?
Ha nem mersz határozott lenni akkor pedig.. ki milyen virágot szakít, azt szagolja.😀😀😀
2021. okt. 29. 08:50
2/25 A kérdező kommentje:
Megertem,hogy mindenkinek van egy sajatos szaga, de ezen gondolkozom en is.
2021. okt. 29. 08:56
3/25 anonim válasza:
10 év után most kezdett el zavarni? 🤔Eddig simán lefeküdtél vele, meg így is kinyaltad?
2021. okt. 29. 08:56
4/25 anonim válasza:
Ezt sértődés nélkül nem fogod tudni lekommunikálni neki. Sőt, van esély rá, hogy meg se fogja érteni mi a problémád.
Amúgy én azt csinálnám, hogy mikor befekszik melléd az ágyba, akkor mondd neki, hogy "ne haragudj, egész nap jössz-mész, megizzadsz, vagy tusolj le, vagy aludjunk külön ágyban, mert izzadság szagod van".
Anyám is ilyen reggel tusolós típus, én amíg vele laktam, többször megkérdeztem, hogy csatakosra izzadt napközben, hogy a viharba van gusztusa így lefeküdni aludni?! Hát ilyenkor már az ember a saját szagát is érzi. Azt mondta mindig, hogy de ő reggel megy wc-re, és hogy gondolom, hogy utána nem zuhanyzik le, az meg luxus, ha napi 2x tusol...
N
2021. okt. 29. 08:57
5/25 anonim válasza:
Ülj le vele beszélgetni, mondd el neki, hogy egy jó párkapcsolat kompromisszumokon alapszik és hogy vannak bizonyos dolgok, amik téged zavarnak és biztosan vannak olyanok is, amik őt zavarják veled kapcsolatban. Kulturáltan elmondjátok egymásnak, ő elkezd esténként fürdeni vagy 2x/nap, te meg változtatsz valami máson. Próbálj meg közben asszertíven kommunikálni, hogy ne legyen sértődés.
2021. okt. 29. 09:08
6/25 A kérdező kommentje:
A problema nem 10 ev ota tart. Kb 1 éve, talan kicsit tobb.
2021. okt. 29. 09:26
7/25 anonim válasza:
Bennem is felvetődött hogy ez miert 10 év után jön elő.
Az az igazság hogy ezt nem fogod tudni sértődés nélkül megoldani. Ami annyival jobb, hogy hátha így komolyan veszi a dolgot.
2021. okt. 29. 09:27
8/25 anonim válasza:
Én ezt egy tíz éves kapcsolatban minden szívfájdalom nélkül megmondanám a másiknak. Fel sem merülne bennem, hogy sértődés lesz belőle, vagy hogy ugyan hogy is mondjam el.
2021. okt. 29. 09:27
9/25 anonim válasza:
Miért kezdett 10 év után zavarni?
Egyébként a kulcs a kommunikáció, mondd el, hogy jó lenne ha letusolna, mert úgy érzed megizzadt, célozgatás nem működött.
2021. okt. 29. 09:28
10/25 A kérdező kommentje:
A problema nem 10 ev ota tart. Kb 1 éve, talan kicsit tobb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!