Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A kerdes igazan egyszeru, bar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kerdes igazan egyszeru, bar megis osszetett. Hogy a banatos tokviragba mondjam el neki sertodes nelkul?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy a nok nagyon konnyen meg tudnak sertodni. Aki mast mond az hazudik - szerintem. A problemam amivel kuszkodok a kovetkezo. Eleg hosszu ideje parkapcsoaltban élek, egyutt lakunk tobb mint 10 eve es a baratnom mindig reggel megy tusolni, nem este. Es amiatt este mindig kicsit izzadtnak, budosnek erzem. Ami nyilvanvalo,mert egesz nap dolgozott es egy termeszetes dolog. Nem is beszelve a szexrol. Itt jegyzem meg, ha szex kozbe izzad az nem zavar (ha tusolt elotte). Szoval reggel inkabb felkel koran, fel 6kor hogy letusoljon es kavezzon, mint este lefekves elott tusolna. Mar probaltam ovatosan kozolni hogy ezzel nem ertek egyet,de nem tortent valtozas. Persze nem direktbe,hogy "budos vagy mosgyá le", csak ,h mennyivel jobb este befekudni az ágyba ha tusolt az ember. Valami otlet, javaslat esetleg?
2021. okt. 29. 08:46
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
19 en zoldet adtam neked!
2021. okt. 29. 11:25
 22/25 anonim ***** válasza:
92%

Te sem tiszteled annyira a nőket, csúnya általánosítással kezdesz, pedig egyetlen nőről van szó.

Úgy kezdeném, hogy kimondanám azt, amitől félek. "Sokat gondolkodtam azon, hogy hozzam ezt fel, hogy ne hidd azt, hogy meg akarlak sérteni". Ezzel tompítod az élét. Tudod, hogy amit mondani akarsz, az kényesen érintheti.

2021. okt. 29. 11:29
 23/25 anonim ***** válasza:
82%

Szintén ugyanez a helyzet csak nálam is barátommal.

Nálunk mondjuk nincs 10 éves együttlakás, a kapcsolatunk 4 éve tart, az együttélésünk pedig másfél éve.

Hát én nem kertelek soha, ha valami zavar. Tök egyenesen megmondtam neki, hogy konkrétan izzadtság szaga van és amíg én itthon is dezodorozok, parfümözök, hajatmosok, napi szinten fürdök és illatosan várom haza, addig elvárom visszafele azt is, hogy legalább fürödjön meg naponta.

Illetve azt is hozzátettem, hogy ha már saját maga miatt lusta, gondoljon arra, hogy esetleg a p*cse körül beizzad, gombásodhat és utána azt rakja belém, amitől bármilyen hüvelyi problémám lehet. Úgyhogy ha másért nem, miattam figyeljen oda rá.

Tudom, hogy kicsit túloztam itt, de ez van, ő is bármiben kért változást tőlem mindig nyitott voltam felé és figyeltem arra, amit kér tőlem.

Tudom, hogy a te eseted más, én a helyedben nem kerülgetném a forró kását. Egyszer elmondod, lesz pár óra durci, de túlleszel rajta.

Hajrá :)

23L

2021. okt. 29. 12:04
 24/25 anonim ***** válasza:
52%

nő vagyok.

ki sem bírnám, ha nem fürödhetnék este... és reggel is.

ma napközben is zuhanyoztam, pedig már nincs nyár.

egyszer voltunk egyetemistaként egy túraházban, csak hideg víz volt, a lányok közül egyedül én zuhanyoztam ennek ellenére is.

alap dolog, meg amúgy is imádom a vizet.

szólj neki konkrétan.

ha megsértődik, ám legyen.ű

egyeseknek csak ekkor esik le a tantusz.

2021. okt. 29. 19:43
 25/25 anonim ***** válasza:
28%
Bocsánat, a NŐK nem sértődősek! Vannak nők, akik minden szron is, de ha értelmesen közlöd vele, nem kéne hogy megbántódjon.
2021. okt. 30. 07:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!