Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Főzzek neki külön vagy egyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Főzzek neki külön vagy egyen ami van?

Figyelt kérdés
Van egy párom már több mitn 4 éve. Az elején tudtam, hogy nagyon válogatós, ami a kaját ihleti. csirkemellen nem eszik semmi féle húst és a kaja elkészítése se mindegy. van 2 gyerkőcöm, ők nem válogatnak ennyit. 1,5 éve élünk együtt. még az elején úgy csináltam, hogy jó legyen, oda figyeltem stb. szerencsére a gyerekek is ették azokat a fajta kajákat. amúgy nem azért nem eszik mást, mert "figyel az egészségére", hanem mert egyszerüen finnyás. a nagynéném konyhán dolgozik és naponta vagy 2 naponta hoz nekünk kaját. de olyan sokat, hogy már van mikor megálljt mondok, mert nem férünk tőle. de főtt kajától kezdve mindent amit ellehet képzelni. semmi kajára nem kellene költenem. viszont a párom semmit nem eszik meg. pedig ők főzzik, nem is valami "kitudjakicsinálta" kaja. rúd szalámit kapunk, azt se eszi meg, pdeig egybe van, csak meg van vágva. kezd elegem lenni abból. hogy különcködik. már sokszor napokig csak melegszendvicsen él, mert nem főzők, pedig dugig van a hűtő állandoan. de ő azt mondja, hogy nincs mit enni. fuu nagyon gáz szerintem már.
2021. okt. 11. 12:43
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
17%
Miért választja mindenki azt hogy egyék a konyhás maradékot ? A saját hazikoszt mindig jobb ( ha valaki rászorul azt egye az más) de messze nem a legjobb alapanyagokból van...
2021. okt. 11. 17:36
 22/28 anonim ***** válasza:
87%
Volt szerencsém hasonló gyökérhez, egy idő után visszavettem abból, hogy lessem az igényeit. Aztán meg is szabadultam tőle.
2021. okt. 11. 17:47
 23/28 anonim ***** válasza:
89%
Nem főznék rá. Minden joga megvan olyat enni, amit szeret, de akkor oldja meg magának.
2021. okt. 11. 20:14
 24/28 anonim ***** válasza:
86%
Kíváncsi vagyok, hogy a kedves lepontozó válaszolók lesik a pasi mindem kivansagat, esetleg a reggelit is ágyba viszik? :)
2021. okt. 11. 20:39
 25/28 Kései Sirató ***** válasza:
Valami megoldást keresnék: pl. heti 1x főznék olyan kaját, amit ő is szeret, a többi napokon mondjuk ebédelhetne a munkahelyén. Rengeteg helyről lehet rendelni.
2021. okt. 12. 12:31
 26/28 anonim ***** válasza:
81%

"Miért választja mindenki azt hogy egyék a konyhás maradékot ? A saját hazikoszt mindig jobb ( ha valaki rászorul azt egye az más) de messze nem a legjobb alapanyagokból van..."

Mièrt, mi a baj vele? Mások is azt eszik, ès mèg fizetnek is èrte. Mi a baj azzal, hogy megkapják azt, ami nem fogyott el a nap vègèig? Ez nem rászorultság kèrdèse.

2021. okt. 12. 18:53
 27/28 anonim ***** válasza:
50%
26 Én sosem szerettem a menzas kosztot, nekem is dolgozott ott csaladtagom DE eppen ezért mert látta miből készül és hogyan, nem erőltette a saját családjára mert eléggé silány volt nagyrésze. A menzas kifőzdés koszt nem ugyanaz mint a házikoszt.
2021. okt. 12. 20:46
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Senki sem állította, hogy ugyanaz. De itt igazából nem is ez a lènyeg. Ha főznek is ugyanolyan problémás a párja.
2021. okt. 13. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!