Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Főzzek neki külön vagy egyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Főzzek neki külön vagy egyen ami van?

Figyelt kérdés
Van egy párom már több mitn 4 éve. Az elején tudtam, hogy nagyon válogatós, ami a kaját ihleti. csirkemellen nem eszik semmi féle húst és a kaja elkészítése se mindegy. van 2 gyerkőcöm, ők nem válogatnak ennyit. 1,5 éve élünk együtt. még az elején úgy csináltam, hogy jó legyen, oda figyeltem stb. szerencsére a gyerekek is ették azokat a fajta kajákat. amúgy nem azért nem eszik mást, mert "figyel az egészségére", hanem mert egyszerüen finnyás. a nagynéném konyhán dolgozik és naponta vagy 2 naponta hoz nekünk kaját. de olyan sokat, hogy már van mikor megálljt mondok, mert nem férünk tőle. de főtt kajától kezdve mindent amit ellehet képzelni. semmi kajára nem kellene költenem. viszont a párom semmit nem eszik meg. pedig ők főzzik, nem is valami "kitudjakicsinálta" kaja. rúd szalámit kapunk, azt se eszi meg, pdeig egybe van, csak meg van vágva. kezd elegem lenni abból. hogy különcködik. már sokszor napokig csak melegszendvicsen él, mert nem főzők, pedig dugig van a hűtő állandoan. de ő azt mondja, hogy nincs mit enni. fuu nagyon gáz szerintem már.
2021. okt. 11. 12:43
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
98%

6

Minden joga megvan hozzá. Csak akkor ha nem tetszik ami van, készítse el magának amit szeretne, ne mástól várja el.

2021. okt. 11. 13:17
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Uristen,nem az en ferjemrol irsz?🤣

Semmelyik hust nem eszik meg a csirkemellen kivul.

Kb 10fajt etel van amit megeszik,aztan ha epp nincs olyan kaja amit enne,hiaba teli a huto akkor melegszendvicsen el..katasztrofa :)

2021. okt. 11. 13:19
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Én is finnyás vagyok de sose okozott még gondot, főzök magamra.
2021. okt. 11. 13:34
 14/28 anonim ***** válasza:
75%
Az apja f aszát neki. Azt.
2021. okt. 11. 13:52
 15/28 anonim ***** válasza:
83%
o nem szokott fozni? vagy nala nem vagytok sosem? eleve pofatlansag szerintem mindig csak az egyik feltol elvarni, hogy gondoskodjon a kajarol.
2021. okt. 11. 13:59
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
En is finnyas vagyok, de ram nem kell foznie a felesegemnek. Megoldom magam.
2021. okt. 11. 14:03
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

"Gondolom dolgozó felnőtt ember ahhoz nincs joga, hogy azt egyen amit szeret….?!!"

GOndolom, a kérdező is egy felnőtt, dolgozó ember.

2021. okt. 11. 14:35
 18/28 anonim ***** válasza:
0%
17. Erről nem esett szó, csak a két gyerekről…. Lehet hogy GYES-en van vagy éppen háztartásbeli…
2021. okt. 11. 15:00
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
A dolgozó felnőtt ember tán csak képes főzni magára, ha nem tetszik a menü. Miért a másikat ugráltatja a saját rigolyái miatt?
2021. okt. 11. 16:44
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves ez a fiúcska, hogy a szájába kell önteni a kaját? Ha ott van annyi konyhás kaja, akkor én biztos nem főznék, ha azt meg lehet enni. Ha meg nem tetszik neki, akkor főzzön magára, amit akar.
2021. okt. 11. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!