Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 9 hós kisfiam nem eszi a...

9 hós kisfiam nem eszi a bébikaját, (ennek örülök), de a neki külön készített kaját sem. Ha mi eszünk, abból viszont kunyerál, és nagyon tetszik neki. miket főzzek magunknak, amit ő is ehet, és nem fekszi meg a hasát?

Figyelt kérdés
2009. dec. 26. 22:36
 1/3 anonim ***** válasza:
77%
Ebben a korban már mindent ehet,amit ti.A bébikaják nem jók,ha külön főzöd,azt is rendesen ízesíteni kellene,hogy megegye.Az enyémek mindent megettek.Igaz nem főzök sem túl zsírosan,sem erősen.
2009. dec. 26. 22:43
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát, hogy mindent ehet, azt nem mondanám, de főzeléket, amit magatoknak főzöl, azt biztos. Készítsd mindet tej nélkül, rántással, esetleg kevés tejföllel. Az övébe turmixolhatsz húst is, vagy ha bírja a darabosat vagdosd fel neki és saját kezűleg egye a főzi mellé, miközben azt te adagolod. Az enyém imádta. Leveseket is megkóstolhatja már. Lényeg, hogy került a tejet, a zsíros, fűszeres dolgokat, az erőset, és figyel arra, hogy ne legyen száraz, fojtós, amit eszik.

A főzi viszont ebben a korban /is/ alap kell, hogy legyen. Meg kell szerettesd vele, hiszen neki elsősorban arra van szüksége.

2009. dec. 26. 23:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Az en kislanyom is 9 honapos volt, amikor elkezdte enni amit mi, mert jobban izlett neki. En nem csinaltam belole problemat, adtam neki. Soha semmi gond nem volt belole, egeszseges gyonyoru kislany, 20,5 honapos. A mai napig is mindent megeszik, a gyumolcslevesen kivul. A nagylanyom ugyanigy volt csak mar 6 honapos koratol. Szerintem adhatsz neki nyugodtan mindenfele fozeleket, csirket, (mi nem eszunk sertest< ezt nem tudom). A lanyomnak a karacsonyi menubol a toltottkaposzta izlett a legjobban most is es tavaly is. :-))))
2009. dec. 27. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!