Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Főzzek neki külön vagy egyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Főzzek neki külön vagy egyen ami van?

Figyelt kérdés
Van egy párom már több mitn 4 éve. Az elején tudtam, hogy nagyon válogatós, ami a kaját ihleti. csirkemellen nem eszik semmi féle húst és a kaja elkészítése se mindegy. van 2 gyerkőcöm, ők nem válogatnak ennyit. 1,5 éve élünk együtt. még az elején úgy csináltam, hogy jó legyen, oda figyeltem stb. szerencsére a gyerekek is ették azokat a fajta kajákat. amúgy nem azért nem eszik mást, mert "figyel az egészségére", hanem mert egyszerüen finnyás. a nagynéném konyhán dolgozik és naponta vagy 2 naponta hoz nekünk kaját. de olyan sokat, hogy már van mikor megálljt mondok, mert nem férünk tőle. de főtt kajától kezdve mindent amit ellehet képzelni. semmi kajára nem kellene költenem. viszont a párom semmit nem eszik meg. pedig ők főzzik, nem is valami "kitudjakicsinálta" kaja. rúd szalámit kapunk, azt se eszi meg, pdeig egybe van, csak meg van vágva. kezd elegem lenni abból. hogy különcködik. már sokszor napokig csak melegszendvicsen él, mert nem főzők, pedig dugig van a hűtő állandoan. de ő azt mondja, hogy nincs mit enni. fuu nagyon gáz szerintem már.
2021. okt. 11. 12:43
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
95%
Pffff. Fene élne ilyen válogatós emberrel, nem tudnám elviselni. Ha ennyire nem jó neki semmi, akkor egye a melegszendvicset. Tudod ki főzne rá külön 2 gyerek mellett!
2021. okt. 11. 12:46
 2/28 anonim ***** válasza:
89%

Engedd meg neki, hogy főzzőn magára. Hidd el 1-2 hét múlva még a vasszöget is megeszi! :)

Én a helyedbe azt főzném, amit Ti szerettek és alkalmazkodjon ő hozzátok. Szerintem, inkább 1 meber alkalmazkodjon, mint 3. ezzel nem azt akarom mondani, hogy ki kell rekeszteni, de ha a valogatása olyan mély szintre süllyed, ami elviselhetetlen, akkor oldja meg magának.

2021. okt. 11. 12:47
 3/28 anonim ***** válasza:
100%
Főzzön magára, ti pedig nyugodtan egyétek, amit nagynénéd hoz.
2021. okt. 11. 12:57
 4/28 anonim ***** válasza:
6%

Azért a konyhás maradék koszt nem mindenki álmai netovábbja, én nem örülnék neki ennyire a helyedben.

Itt a főtt kajára gondolok, nem a szalámira vagy mondjuk Túró Rudi stb.

2021. okt. 11. 12:57
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
majd főz magának.
2021. okt. 11. 13:00
 6/28 anonim ***** válasza:
6%

Aki lepontozott annak csak annyit kivanok egyen konyhás maradékot élete vègéig!!

Gondolom dolgozó felnőtt ember ahhoz nincs joga, hogy azt egyen amit szeret….?!!

2021. okt. 11. 13:03
 7/28 anonim ***** válasza:
95%
#6 A "dolgozó felnőtt ember" a leírás alapján egy 5 éves gyerek gasztronómiai készségeit sem éri el. :)
2021. okt. 11. 13:07
 8/28 anonim ***** válasza:
10%

sokan nem esznek meg mindent; gondolj csak a vegetáriánusokra

tudtad, hogy ilyen szokásai vannak, még is őt választottad, utólag ezen nem kéne meglepődni, fennakadni

legjobb az, amit tettél is korábban: úgy főzni, hogy mindenkinek jó legyen. Nagyon sok fajta, változatos ételt össze lehet hozni, akármilyen igényekre.

Nálatok inkább az a baj, hogy nem akarsz főzni és beéred a kifőzdei étellel, mert kényelmesebb és olcsóbb. Ő meg nem főz, mert nem tud vagy nem akar. Igaz van abban, hogy ne kényszerítsed olyan ételek fogyasztására, amit nem akar.

Innentől meg már csak kompromisszumos megoldás részletei hiányoznak: főzzön ő magára, ti meg eszitek a menza kosztot, vagy főzől olyanokat ami mindenkinek jó, vagy ezt a két lehetőséget variáljátok

2021. okt. 11. 13:11
 9/28 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, nem tudom, milyen konyháról kapjátok a kaját, de az lehet nagyon jó is, meg rossz is. Megértem, ha nem akarja enni, főleg hogy én sem szeretek egy csomó dolgot, pl. disznót, paradicsomot, így a kaják egy nagyon nagy része nálam is ki lenne lőve.

Viszont! Ha neki nem tetszik, akkor főzzön magára! Felnőtt ember, nem szakad le a keze. Ha amúgy is főzöl, és tudsz rá tekintettel lenni, akkor legyél, de amúgy nem kell. Vagy megegyezhettek akár abban is, ha mindkettőtöknek megfelel, hogy főzöl te, viszont cserébe átvállal valami ezzel a munkával egyenértékű házimunkát tőled.

Az viszont baromi gáz, hogy még a szalámit sem eszi meg, csak mert meg van vágva :D. De ha külön kasszán vagytok, akkor hagyd rá, vegyen magának másikat, ne foglalkozz vele. Csak magad bosszantod fölöslegesen.

2021. okt. 11. 13:12
 10/28 anonim ***** válasza:
83%
En nem foznek ra kulon. Egyen amk van vagy bszodjon meg
2021. okt. 11. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!