Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főzzek neki külön vagy egyen ami van?
Engedd meg neki, hogy főzzőn magára. Hidd el 1-2 hét múlva még a vasszöget is megeszi! :)
Én a helyedbe azt főzném, amit Ti szerettek és alkalmazkodjon ő hozzátok. Szerintem, inkább 1 meber alkalmazkodjon, mint 3. ezzel nem azt akarom mondani, hogy ki kell rekeszteni, de ha a valogatása olyan mély szintre süllyed, ami elviselhetetlen, akkor oldja meg magának.
Azért a konyhás maradék koszt nem mindenki álmai netovábbja, én nem örülnék neki ennyire a helyedben.
Itt a főtt kajára gondolok, nem a szalámira vagy mondjuk Túró Rudi stb.
Aki lepontozott annak csak annyit kivanok egyen konyhás maradékot élete vègéig!!
Gondolom dolgozó felnőtt ember ahhoz nincs joga, hogy azt egyen amit szeret….?!!
sokan nem esznek meg mindent; gondolj csak a vegetáriánusokra
tudtad, hogy ilyen szokásai vannak, még is őt választottad, utólag ezen nem kéne meglepődni, fennakadni
legjobb az, amit tettél is korábban: úgy főzni, hogy mindenkinek jó legyen. Nagyon sok fajta, változatos ételt össze lehet hozni, akármilyen igényekre.
Nálatok inkább az a baj, hogy nem akarsz főzni és beéred a kifőzdei étellel, mert kényelmesebb és olcsóbb. Ő meg nem főz, mert nem tud vagy nem akar. Igaz van abban, hogy ne kényszerítsed olyan ételek fogyasztására, amit nem akar.
Innentől meg már csak kompromisszumos megoldás részletei hiányoznak: főzzön ő magára, ti meg eszitek a menza kosztot, vagy főzől olyanokat ami mindenkinek jó, vagy ezt a két lehetőséget variáljátok
Nézd, nem tudom, milyen konyháról kapjátok a kaját, de az lehet nagyon jó is, meg rossz is. Megértem, ha nem akarja enni, főleg hogy én sem szeretek egy csomó dolgot, pl. disznót, paradicsomot, így a kaják egy nagyon nagy része nálam is ki lenne lőve.
Viszont! Ha neki nem tetszik, akkor főzzön magára! Felnőtt ember, nem szakad le a keze. Ha amúgy is főzöl, és tudsz rá tekintettel lenni, akkor legyél, de amúgy nem kell. Vagy megegyezhettek akár abban is, ha mindkettőtöknek megfelel, hogy főzöl te, viszont cserébe átvállal valami ezzel a munkával egyenértékű házimunkát tőled.
Az viszont baromi gáz, hogy még a szalámit sem eszi meg, csak mert meg van vágva :D. De ha külön kasszán vagytok, akkor hagyd rá, vegyen magának másikat, ne foglalkozz vele. Csak magad bosszantod fölöslegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!