Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki még nem élt együtt senkivel azzal biztosan nehéz lesz az együttélés ?
Felnőtteknek is lehetnek barátai. Szerintem te kapaszkodsz. Ezért nem zavar, hogy ő életképtelen, mert az akármi is jobb, mint a semmi. Sajnálom. Ez nem egészséges kapcsolat, de nem fogsz lemondani róla, mert még ez is jobb, mint egyedül, gondolom. Én nem mennék bele, ahogy inkább vettem kutyát magam mellé, mint egy életképtelen férfiembert, de mindenki maga hozza a döntéseit. Én 2 évvel később megismertem valakit, aki normális volt, tudom, hogy jól döntöttem. De az életben nincsenek garanciák. Lehet, hogy ha nem mész anyucipicifiához közel, akkor végképp egyedül maradsz, meglehet. De én keresnék mást a helyedben, mert olyasmibe ragadsz majd bele, ami NEM a te problémád. Nem adok 1 évet és ott fogsz lakni, mosol, főzöl, ellátod őket és ennyi.
Saját terveid nincsenek? Mihez akarsz kezdeni az életeddel? Karrierterv, tanulás, utazás, akármi?
Attól nem életképtelen mert az anyukájáról kell gondoskodnia. Rosszabbul érintene ha nem segítene és sorsára hagyná. Nekem nem élnek a szüleim, bár segithetnék én is, de már nincsenek :( Náluk nem szeretnék lakni, jobb külön DE elérhető közelségben ha gond lenne. Ennyi pénzt amit mi el költöttünk az ide oda utazásra , rengeteg hasznosabb dologra lehetett volna fordítani.
Bar ez nem az eredeti kérdéshez kapcsolódik de válaszolok: van végzettségem, amiben dolgozom ,új szakmát nem tervezek tanulni.Jelenleg a költözés és házvásárlás a tervem a jövőre nézve. Aztán adja magát.
Nőként egyetértek sajtos karajjal. Attól még, hogy valaki elköltözött a szülőktől, még nem feltétlenül lesz jobb ember annál, aki nem.
Ismeretlenül meg nem ítélünk el egy embert. Semmit nem tudunk a pasiról, simán lehet, hogy egy jó kapcsolat kerekedik ki az egészből.
Nagyon nehéz normális, értelmes, szerető férfit találni a mai világban. Ha ezzel a pasival más "baj" nincs, akkor lehet adni kéne a dolognak egy esélyt.
Ismeretlenül is lehet ítélkezni. Hitlert se ismertem...
Szerintem meg a kérdéshez tartozik, hogy miért adod fel magad másért.
Ha neked jó, nekem 8.
Hitlert jobban ismered, mint a kérdező párját...
Azt mondjuk nem írta le a hölgy, hogy mióta vannak együtt, mióta ismerik egymást, mennyire érzi komolynak a kapcsolatot? Nyilván persze annak érzi, különben nem hozna áldozatot érte. Persze, elképzelhető, hogy annak lesz igaza, aki azt írta, hogy majd cseléd lesz a hölgy. Nem elképzelhetetlen. Viszont szerintem csak ismeri annyira a párját, hogy eltudja dönteni így lesz-e. Az meg külön érdekes, aki számára az élet csak a karriert, tanulást, utazást jelenti. Nem ítélkezem, mindenkinek szíve-joga eldönteni, számára mi fontos, de ne tessék már lenézni azt se, aki boldog akar lenni és sz*rik a karrierbe meg a többi marhaságba. Úgy csinálnak ma már az emberek, mintha karrier nélkül nem lenne értelme az életnek. Meg a nagy tervek. :D
35 Komolyra tervezzük a kapcsolatot, most lesz 2 éve hogy tart ez az ingázás és az első évben úgy éreztem jó így de már nem bírjuk sem anyagilag sem idegileg meg szeretnénk együtt lenni.
Nos igen én veled értek egyet abban, hogy karrier vagy utazás nem a legfontosabb, nem érezném magam jobban plusz egy végzettségtől , de ha a párommal élhetek akkor igen jobban érezném magam.
Nagyon remélem, hogy sokáig együtt maradtok és boldogok lesztek. Így vagy úgy. :)
Együttélés miatt pedig továbbra se aggódj. Azt már bizonyította szerintem párod, hogy gondoskodó. Reméljük veled is olyan lesz. Édesanyjához meg fel lehetne fogadni egy ápolót. Még ha nem is minden napra. Párodnak is könnyebb lenne.
A nővérem amikor megismerkedett jelenlegi férjével, a pasi az anyukájával élt, és jócskán túl volt már a harmincon. Ennek ellenére az égvilágon semmi baj azzal a pasival. Szorgalmas, jó megjelenésű, tisztességes. Nem iszik, nem dohányzik és sohasem beszél lekezelően a nőkről. A szülői házban a létező összes munkát megcsinálta. Viszont egy szegényebb falusi családból származik, így nem volt lehetősége elköltözni, plusz vidéken ma is jobban tartja magát, hogy több generáció együtt lakik, ha nagy a ház.
Jelenleg is a nővérem lakásában élnek, nagyon jól megvannak.
Szuper, hogy az itteni nagyvárosi prolik azonnal gondolkodás nélkül elítélnek mindenkit, aki nem úgy éli az életét, ahogy ők. Fel kéne fogni, hogy az emberek sokfélék, és mindenkinek máshogy alakul az élete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!