Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Aki még nem élt együtt senkive...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki még nem élt együtt senkivel azzal biztosan nehéz lesz az együttélés ?

Figyelt kérdés
31 éves férfiról van szó, eddig bár voltak hosszabb kapcsolatai de a szüleivel él. És sajnos ennek az oka az anyagiak. Mert ö segíti a szülőket.
2021. okt. 7. 15:57
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
14%

Az apja miért nem tudja ellátni az anyját? Az is beteg? meg a szomszéd kutya is?

Én ezt nem veszem be. 31 évesen nem.

2021. okt. 7. 16:52
 22/47 A kérdező kommentje:

16. A hely választásában.

19 Nem, oda nem költöznék. De ha azon a településen vennék házat pl az jó lenne. Ahol jelenleg lakom az onnan 65km így az ingázás nem lenne megoldható. De nem vagyok én se milliomos, a házat örököltem meg kell gondoljam hol veszek és mire költöm.

2021. okt. 7. 16:52
 23/47 A kérdező kommentje:

21 Az apja dolgozik amikor van mit , nyilván nem az anyja rokkant nyugdíjából élnek meg…így sokat van tàvol.

A szomszéd egy 3 gyerekes család.

2021. okt. 7. 16:53
 24/47 anonim ***** válasza:
85%

Mióta ingáztok, hogy már ilyen súlyos döntésben is, mint egy ingatlanvásárlás, megfontolod, hogy közelebb legyen hozzá?

Az ingatlan így legalább nagyvárosban lenne? Mert ha emiatt mész a világvégére, akkor ...

2021. okt. 7. 16:55
 25/47 anonim ***** válasza:

Tehát te eladnád a házadat és közelebb költöznél hozzá, mert ő nem mozdul.

Ő mit tesz meg érted egész pontosan? 2 éve ingázik hozzád hetente többször?

2021. okt. 7. 16:56
 26/47 A kérdező kommentje:

24. Nem nagyvárosban lenne. Annyi pénzem nincs, hogy ott vegyek , hitelt pedig nem veszek a nyakamba inkább megelégszem a kisebb, olcsóbb ingatlannal.

Komolyra tervezzük egymással és ezzel az ide oda szaladgálással, csak megy az idő meg a pénz. Nekem sem jó, de neki sem ha rohan haza onnan hozzám…. Vagy épp hozzam majd haza segíteni.

2021. okt. 7. 16:57
 27/47 anonim ***** válasza:
21%
A Te életed! Jogod van elbszni.
2021. okt. 7. 16:59
 28/47 A kérdező kommentje:
25 Igen ingázik, s már látom kivan ebben. Időben pénzben és megterhelő is fárasztó. En egyébként is fontolgattam, hogy eladom a házat igaz nem ezt a települést néztem ki de alkalmazkodó vagyok. Mit ér a ház ha egyedül gubbaszthatok otthon ?
2021. okt. 7. 16:59
 29/47 anonim ***** válasza:
100%
Te mit akarsz, azon kívül, hogy nem akarsz egyedül lenni és félsz a magánytól? Azt mondod, nem ide akartál volna költözni. A munkahelyeddel mi lesz? A barátaiddal mi lesz? A te családod hol van? Miért gubbasztasz otthon egyedül? És ha szakítotok, mit csinálsz Karakószörcsögpusztán egyedül?
2021. okt. 7. 17:03
 30/47 A kérdező kommentje:

29 Akartam költözni , csak nem konkrétan ezt a települést néztem ki.

A munkahelyem marad. A baratnoim már családosak, mind elkerültünk máshova az országon belül. Ilyen ez, felnőttünk, mindenki éli az életèt.

Nekem nincs családom , a házam örökség ahogy írtam is,már nem élnek a szüleim. Nagyszüleim sem. Távolabbi rokonok vannak, de nem vagyunk szoros kapcsolatban.

2021. okt. 7. 17:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!