Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki még nem élt együtt senkivel azzal biztosan nehéz lesz az együttélés ?
Az apja miért nem tudja ellátni az anyját? Az is beteg? meg a szomszéd kutya is?
Én ezt nem veszem be. 31 évesen nem.
16. A hely választásában.
19 Nem, oda nem költöznék. De ha azon a településen vennék házat pl az jó lenne. Ahol jelenleg lakom az onnan 65km így az ingázás nem lenne megoldható. De nem vagyok én se milliomos, a házat örököltem meg kell gondoljam hol veszek és mire költöm.
21 Az apja dolgozik amikor van mit , nyilván nem az anyja rokkant nyugdíjából élnek meg…így sokat van tàvol.
A szomszéd egy 3 gyerekes család.
Mióta ingáztok, hogy már ilyen súlyos döntésben is, mint egy ingatlanvásárlás, megfontolod, hogy közelebb legyen hozzá?
Az ingatlan így legalább nagyvárosban lenne? Mert ha emiatt mész a világvégére, akkor ...
Tehát te eladnád a házadat és közelebb költöznél hozzá, mert ő nem mozdul.
Ő mit tesz meg érted egész pontosan? 2 éve ingázik hozzád hetente többször?
24. Nem nagyvárosban lenne. Annyi pénzem nincs, hogy ott vegyek , hitelt pedig nem veszek a nyakamba inkább megelégszem a kisebb, olcsóbb ingatlannal.
Komolyra tervezzük egymással és ezzel az ide oda szaladgálással, csak megy az idő meg a pénz. Nekem sem jó, de neki sem ha rohan haza onnan hozzám…. Vagy épp hozzam majd haza segíteni.
29 Akartam költözni , csak nem konkrétan ezt a települést néztem ki.
A munkahelyem marad. A baratnoim már családosak, mind elkerültünk máshova az országon belül. Ilyen ez, felnőttünk, mindenki éli az életèt.
Nekem nincs családom , a házam örökség ahogy írtam is,már nem élnek a szüleim. Nagyszüleim sem. Távolabbi rokonok vannak, de nem vagyunk szoros kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!