Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Aki még nem élt együtt senkive...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki még nem élt együtt senkivel azzal biztosan nehéz lesz az együttélés ?

Figyelt kérdés
31 éves férfiról van szó, eddig bár voltak hosszabb kapcsolatai de a szüleivel él. És sajnos ennek az oka az anyagiak. Mert ö segíti a szülőket.
2021. okt. 7. 15:57
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
87%

Ilyen esetben meg természetes, hogy nem hagyja ott. Látod, egyesek könnyen ítélkeznek...

2021. okt. 7. 16:39
 12/47 anonim ***** válasza:

Tényleg.

Nekem megér ennyit a szabad magánélet.

2021. okt. 7. 16:39
 13/47 A kérdező kommentje:

11 Sajnos igen de attól még az is igaz, hogy így még nem élt nővel ennyi idősen és ez kicsit nemtudom megijeszt.

12 Ha évekig dobálod ki ezt az összeget szép summa lesz a végén ….. csak épp másnak. De persze mindenki arra költ amire akar.

2021. okt. 7. 16:41
 14/47 anonim ***** válasza:
86%
És mi a válasz arra, hogy TE hogyan jössz a képbe? Hol fogsz élni?
2021. okt. 7. 16:43
 15/47 A kérdező kommentje:
14 Nekem van házam, de szeretném eladni és mashol venni. Így kerül a képbe ha vele tervezek, akkor figyelembe veszem.
2021. okt. 7. 16:45
 16/47 anonim ***** válasza:
Figyelembe veszed? Pontosan hogyan?
2021. okt. 7. 16:46
 17/47 anonim ***** válasza:
Mi ijeszt meg? Mitől félsz? :) Annyira nem nagy dolog ez az együttélés. Ha ismered már egy ideje, nagyjából tudod mire számíthatsz. Nem értem a problémádat. :D
2021. okt. 7. 16:46
 18/47 anonim ***** válasza:
77%

Engem is az érdekelne amit a 10es felvetett. Ha összeköltöznek, azt ezek szerint a pasi szüleinek házában teszik. Ebben az esetben a nő akaratlanul is belekényszerül a beteg szülő ellátásában. Hiszen, ha olyan beteg, hogy 0-24 segítséget és ellátást igényel, akkor a pár soha nem megy nyaralni, nem bulizik egy jót a haverokkal, a nő is minimum etetni fogja, WC-re kivinni, takarítani fog utána, ha a fürdetés és egyéb izgalom nem is hárul rá.

Vagy nem olyan beteg a szülő, hogy muszáj legyen ott lakni, vagy az összeköltözés a fentieket jelenti.

Ami igen csak rá fogja nyomni a bélyeget a kapcsolatra, akármilyen aranyember is a másik.

2021. okt. 7. 16:47
 19/47 anonim ***** válasza:
Nem értem. Ha ő nem akar elmenni a szülei miatt máshova lakni, akkor most arról beszélünk, hogy te költözöl oda? Mert akkor nem 1, hanem 3 emberrel költözöl össze.
2021. okt. 7. 16:47
 20/47 anonim ***** válasza:
85%
Biztos nem könnyű A koleganöm fia 33 éves külön lakása van A szüleitől ajándék a mai napig mindent fizetnek neki Mire a munkából hazamegy anya mindent megcsínál.A sült galamb a szájába repül.Sok kapcsolata volt de az együttélés soha nem sikerült.Erről az anyuka tehet mert mami elkényeztetett kisfia.Itt ugyan pénzel segíti a szülőket de akkor is fura miért van otthon a mamahotelba.A másik a szülök nem tudom hogy viselik megszűnik az apanás.Ha csak nem diplomás a fiú.Van rá valója hogy így is támogatja őket.
2021. okt. 7. 16:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!