Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Havi kb. 80-100 ezret hazaadni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Havi kb. 80-100 ezret hazaadni tényleg akkora brutális összeg h fogjam be a p..fámat?

Figyelt kérdés
Élettartammal együtt elek már 3 éve. Közös kasszával indítottunk aztán ő szép lassan kiszalt belőle. Vállalkozásba kezdett ami jól is megy neki de nem árulja el mennyit keres. Titokba tartja. Hazakat szigetelnek ami nem kis pénz. Kb havonta 80-100 ezret ad a közösbe haza, melyből a rezsit és az élelmet veszem , telefonját fizetem plusz az én fizum. Én úgy gondolom 80-100 ezret hazaadni egy hónapra -mindenre- nem nagy összeg, de szóljatok ha tévedek és én gondolom rosszul. Persze húst hússal enne minden nap. Megbetegedtem 4 fele gyógyszert kaptam megkérdeztem paromat nem segítene e a gyógyszerembe anyagilag. Az volt a válasza,h neki nincs pénze es h én mit varok már el tőle legközelebb ennyit se ad! Es h utallak, UTALLAK- ezt kiabálta rám, olyan ideges lett! Mondtam neki akkor nem váltom ki mindet magamnak, mert nincs már sok pénzem, de nem érdekelte az se,akkor se adott. Már bánom h mertem tőle kerni egyáltalán.Sokat vártam el a páromtól? Most mar tényleg nem tudom lehet velem van a baj?
2021. okt. 1. 10:41
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, de nagyon úgy néz ki, hogy te már ebben a kapcsolatban csak a szakácsnő és a bejárónő szerepét játszod el 100 ezerért. Legalábbis a pasid ennyibe néz téged.

Sürgősen ott kell hagyni ezt a felfuvalkodott hólyagot, aki kiabál veled!

2021. okt. 1. 11:29
 22/35 anonim ***** válasza:
97%

Te jó ég!

Ilyen létezik? Amióta együtt élünk közös kasszán vagyunk. Én férfiként sokkal többet beleadok de ezt teljesen természetesnek érzem. A közös élet közös kasszát is jelent. Máskülönben nem vagytok élettársak csak lakótársak akik esetleg szexelnek is.

2021. okt. 1. 11:37
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a páros már rég félremegy, csak te hiszed azt, hogy olyan nagy az idill köztetek, ő meg gondolom nem akar válni, mert te kiszolgálod, mosol, főzöl, takarítasz rá, ő meg csak ennyiért jár haza. Magadnak köszönheted, ha ezt hagyod továbbra is.
2021. okt. 1. 11:45
 24/35 anonim ***** válasza:
86%

egy netto 170es fizubol 80-100 ezret beleadni a kozosbe nagy dolog. egy 800ezresbol mar nem igazan.

de azert ez nem ilyen egyszeru, attol fugg, mire van a ‘kozos’? gyujtotok, sporoltok valamire? vagy csak a havi kajalas es alapkiadasok? mert arra 2x 80-10ezer boven eleg kell, hogy legyen (ha a kettotok altal beleadott osszeget nezzuk).

mondjuk szerintem az mar regen rossz, ha egy kapcsolatban azon megy az anyagiaskodas, h ki eszik tobb hust, meg higy az egyiknek esetleg gyogyszerre kell.. a reakcioja meg vallalhatatlan. idegbeteg??

2021. okt. 1. 11:50
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem sok, viszont nem értem, hogy miért ez a rendszer.Ga külön kasszán vagytok akkor mit vergődsz vele mit zabál ez a féreg?Majd eszik amit akar.Te magadnak vegyél kaját csak, az ő dolgait intézze ő, te a sajátod.A rezsit is intézze ő, te meg odaadod a felét.
2021. okt. 1. 11:55
 26/35 anonim ***** válasza:
49%

Csak annyit tegyél bele amennyit ő. Ha ebből nem jöttök ki akkor az övéből vegyél el. Ne fizesd ki a telefonját ... stb. Hús? Szívem arra most nem telik. Csirkefarhátból lesz leves a héten.

100k Manapság lófüty. Mi 3 -an csak élelemre 250-300k -t költünk Csak kaja. Ebben se telefon se rezsi se semmi más nincs. Egy hétvégi bevásárlás úgy megvan 40-50k mint a szél.

Semmi extrát nem veszünk, de minőségi élelmiszert veszünk.

Piacra járunk ami kb 20 hetente. Zöldség gyümölcs. Húst is megpróbálom onnan venni. Ahogy sikerül. Majd boltban is elmegy 20-30k. Hétköznap ez -az kenyér, még zöldség ami elfogy.

Ki lehet jönni alatta is, de minőséget nem adom lejjebb...

A közös kassza nem azt jelenti hogy 100k -t tol bele aztán annyi. Na persze a te fizetésed az közös, az övé meg nem. Ez így nem közös.

Ha nem tudod megbeszélni vele mert erre nem hajlandó vagy kiabál, akkor hagyd el kb azonnal. Ez csak romlani fog.

Csak az élelmiszer évente 15% drágul átlagosan. Ez azt jelenti hogy 100 élelmiszer ára jövőre 115k lesz.

Ha tiéd a lakás/ház kirakod. Ha övé akkor meg ott hagyod a faxba. Ha nincs kompromisszum akkor mostantól te tartod el míg ő zsebpénzért dolgozik.

Gondold át, és ülj le vele megbeszélni nyugodtan higgadtan.

Kompromisszumos megoldás hogy a közös számlára rálát mindenki és oda pontosan ugyan annyit utaltok. Illetve a te fizetésed innentől nem közös. Ofkorsz. Ha semmire nem hajlik akkor ez már jobb nem lesz.

Bár elmondás alapján jóval többet kap mint 100k és saját magának akarja csak a pénzt, gondolja ha nem tudsz róla akkor nincs. Közös élet alatt szerzett jövedelem ha nincs szerződés rá hogy nem közös az közös. Mindegy hogy külön gyűjti vagy sem. Kivételt képez az örökség. Ha nem is látod a számláját a fele pénz a tiéd. Huszú és drága de kipréselik belőle. Ha köcsög legyél te is az.

Pláne ha bejegyzett élettársi kapcsolat.

2021. okt. 1. 12:03
 27/35 anonim ***** válasza:
83%
Az attól függ, hogy kinek a lakásában/házában éltek. Ha neked nem kell külön a lakhatásért fizetni, mert az ő lakása, akkor téged gyakorlatilag szakácsnőnek használ, mert kb. a hús húshoz evéshez kell ennyi pénz (tudom, mert én is azt eszem) és akkor téged használ ki a rezsi fizetéssel, mint valami albérlő. Csak kipótolod a természetbeni fizetéssel, mint szex. Jobban jársz, ha önállósodsz és elköltözöl, mert ő biztos, hogy nem tervez veled hosszútávon, főleg, hogy elcan nélküled is. Az, hogy nem ad neked gyógyszerre, azt jelenti, hogy nem szeret, tényleg utál. Lépj le ebből a bántalmazó kapcsolatból, minél előbb.
2021. okt. 1. 12:08
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
Ezt én nem is értem! Együttéltek, élettarsak vagytok!!! Eleve KÖZÖS.nek kéne lennie a kasszának! Nem "beleadok" - Miért vagy egyutt egy ilyen csóró luzer csodtomeggel?
2021. okt. 1. 12:08
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
#22 Pontosan. Közös azt jelenti hogy közös, mindegy ki mennyit keres. 3-4x annyit kerestem mint a párom többnyire de sose mondtam neki hogy annyit költhet csak ami a fizetése. Mikor nem volt munkája is biztosítottam az anyagi hátteret, aztán volt idő hogy nekem nem volt. Nem nyávogott hogy a fizetése semmire sem elég. Dolgozott becsülettel. Aztán megint lett munkahelyem. Most mg Kb ugyan annyit keresünk, nincs hápogás meg semmi. Volt olyan hogy ő kapott jelentősen többet. Ilyen az élet... Akkor értette meg hogy nem semmizem ki mikor semmi bevétele nem volt és nem piszkáltam hogy mennyit költ, és nem szóltam be neki egyszer sem hogy dógozzá mán. Nyilván rajta volt az ügyön.
2021. okt. 1. 12:11
 30/35 anonim ***** válasza:
100%

Itt nem a pénz a probléma....

Mi az hogy olyat mond a párod neked hogy útállak???

Ne haragudj de egy ilyen ember-nek sem nevezhető lényt nem tekintünk a párunknak....

F39

2021. okt. 1. 13:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!