Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Havi kb. 80-100 ezret hazaadni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Havi kb. 80-100 ezret hazaadni tényleg akkora brutális összeg h fogjam be a p..fámat?

Figyelt kérdés
Élettartammal együtt elek már 3 éve. Közös kasszával indítottunk aztán ő szép lassan kiszalt belőle. Vállalkozásba kezdett ami jól is megy neki de nem árulja el mennyit keres. Titokba tartja. Hazakat szigetelnek ami nem kis pénz. Kb havonta 80-100 ezret ad a közösbe haza, melyből a rezsit és az élelmet veszem , telefonját fizetem plusz az én fizum. Én úgy gondolom 80-100 ezret hazaadni egy hónapra -mindenre- nem nagy összeg, de szóljatok ha tévedek és én gondolom rosszul. Persze húst hússal enne minden nap. Megbetegedtem 4 fele gyógyszert kaptam megkérdeztem paromat nem segítene e a gyógyszerembe anyagilag. Az volt a válasza,h neki nincs pénze es h én mit varok már el tőle legközelebb ennyit se ad! Es h utallak, UTALLAK- ezt kiabálta rám, olyan ideges lett! Mondtam neki akkor nem váltom ki mindet magamnak, mert nincs már sok pénzem, de nem érdekelte az se,akkor se adott. Már bánom h mertem tőle kerni egyáltalán.Sokat vártam el a páromtól? Most mar tényleg nem tudom lehet velem van a baj?
2021. okt. 1. 10:41
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
100%
Ez az élettársad ?? Sajátos szado-mazo kapcsolat lehet...nekem inkább rabszolgatartásra emlékeztet.
2021. okt. 1. 10:46
 2/35 anonim ***** válasza:
100%

Mindezt úgy, hogy 3 éve együtt éltek?

Ne haragudj meg rám, ez csak az én véleményem, de, ha ezt csinálná a Párom, nem lennék mellette!

2021. okt. 1. 10:47
 3/35 anonim ***** válasza:
98%
Ha nem albérlet, ennyiből ki lehetne jönni. A baj itt a titkolózás, a hangnem és a szituáció önmagában. Lapátra tenném.
2021. okt. 1. 10:47
 4/35 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen gusztustalan embereket egy életre eltiltanám az együttéléstől. nem lehet így viselkedni a pároddal. Én már rég otthagytam volna.
2021. okt. 1. 10:50
 5/35 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha ram kiabálna utallakot az élettársam, másnaptól már nem lenne az. Mondjuk erről eltekintve sem úgy tűnik, hogy társ lenne... Pakolj össze neki, hagy menjen. Havi 100e koszt, kvártély, teljes ellátás, plusz szex, a bolondnak is megéri, ne hagyd magad.
2021. okt. 1. 10:51
 6/35 anonim ***** válasza:
99%
Anyagi biztonságban érzi magát és ekkor már nem jelentesz neki semmit.Jelzi, hogy tud nélküled is boldogulni. Cseréld le ha tudod.
2021. okt. 1. 10:52
 7/35 A kérdező kommentje:
Nem albérlet de úgy gondolom akkor se nagy összeg amit belead. Mintha 100 ezreket adna aztán fogjam be h meg merek szólni
2021. okt. 1. 10:52
 8/35 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd el. MOST.
2021. okt. 1. 10:53
 9/35 anonim ***** válasza:
96%

Ha ő kiszállt, akkor szállj ki te is. Felezzétek a számlákat, a bevásárlásokat, mindent. És akkor a maradékkal mindenki azt csinál amit akar. Így tiszta.

Mondjuk nem biztos, hogy nagyon erőltetni kéne egy olyan kapcsolatot, ahol az egyik fél úgy viselkedik mint egy óvodás. Ha utál, minek van veled?

2021. okt. 1. 10:54
 10/35 anonim ***** válasza:
95%

Elszállt vele a ló, mert lett pénze, már mindent megtehet, lenézi azt, aki kevesebbet keres.

Vagy már tényleg anyagi biztonságban érzi magát és nem kellesz neki csak cselédnek.

Lehet, hogy van valakije, de hogy hamarosan lesz, ebben biztos vagyok.

2021. okt. 1. 11:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!