Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Havi kb. 80-100 ezret hazaadni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Havi kb. 80-100 ezret hazaadni tényleg akkora brutális összeg h fogjam be a p..fámat?

Figyelt kérdés
Élettartammal együtt elek már 3 éve. Közös kasszával indítottunk aztán ő szép lassan kiszalt belőle. Vállalkozásba kezdett ami jól is megy neki de nem árulja el mennyit keres. Titokba tartja. Hazakat szigetelnek ami nem kis pénz. Kb havonta 80-100 ezret ad a közösbe haza, melyből a rezsit és az élelmet veszem , telefonját fizetem plusz az én fizum. Én úgy gondolom 80-100 ezret hazaadni egy hónapra -mindenre- nem nagy összeg, de szóljatok ha tévedek és én gondolom rosszul. Persze húst hússal enne minden nap. Megbetegedtem 4 fele gyógyszert kaptam megkérdeztem paromat nem segítene e a gyógyszerembe anyagilag. Az volt a válasza,h neki nincs pénze es h én mit varok már el tőle legközelebb ennyit se ad! Es h utallak, UTALLAK- ezt kiabálta rám, olyan ideges lett! Mondtam neki akkor nem váltom ki mindet magamnak, mert nincs már sok pénzem, de nem érdekelte az se,akkor se adott. Már bánom h mertem tőle kerni egyáltalán.Sokat vártam el a páromtól? Most mar tényleg nem tudom lehet velem van a baj?
2021. okt. 1. 10:41
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
Undorító egy ember... ne maradj vele!!
2021. okt. 1. 11:04
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem tiszteled magadat annyira, hogy még mindig együtt vagy egy ilyen gyökérrel? Tedd már lapátra, ember! Lehet, hogy beteg sem véletlenül lettél.
2021. okt. 1. 11:05
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy ő minek van veled, egyértelmű. Neki olcsón meg van mindene. Itt az a kérdés, hogy te minek vagy vele? Amit odaad, magára sem elég, főleg hogy még igényeinis vannak. Pl mindig húst enne. Gondolkozz el, hogy mi az a plusz, amit ő nyújt neked. Anyagilag, lelkileg, testileg. A leírásod alapján semmi, tehát kuka.
2021. okt. 1. 11:09
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, mi veled a baj? Hogy még mindig ezzel az alakkal vagy. Szállj ki, ne vegyél, ne csinálj neki semmit, amire nem adott ő pénzt, de legjobb lenne az egész kapcsolatot sztornóznod.
2021. okt. 1. 11:11
 15/35 anonim ***** válasza:
95%

Miért te vásárolsz? Miért te főzől? Minek szolgálod ki?

Egyáltalán, minek vagy vele?

2021. okt. 1. 11:12
 16/35 anonim ***** válasza:
100%

Az a kis dugás megér neked ennyit?

Ki lakik kinél?

2021. okt. 1. 11:19
 17/35 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj,de ha lenne gyereketed aki beteg lenne és gyógyszer kell,majd annak is azt mondja,hogy utállak

Lépj ki most amint lehet

Mi se vagyunk közös kasszán,mindenki ossza be amennyit keress,az én párom jól keress nettó 400 én nem nekem nettó 210,van hogy hó végén már nem is marad, mindig megkérdezi,hogy van még pénzed,van olyan is,hogy add pénzt szó nélkül,mert tudja,hogy 210 semmire nem elég

Albérlet,rezsi,egyéb kiadások,benzin,kaja,kutya aztán már huss 2-3 hét után semmi nem marad.

2021. okt. 1. 11:20
 18/35 anonim ***** válasza:
89%
Mondjuk ha ezt eltűri, akkor evidens, hogy a pasi lakásában laknak és neki nincs hova mennie.
2021. okt. 1. 11:21
 19/35 anonim ***** válasza:
100%

Az a szomorú, hogy ez nem feltétlenül van így.

A nők egy része hajlamos a tásfüggőségre, még a saját otthonában is.

2021. okt. 1. 11:26
 20/35 anonim ***** válasza:
30%

19!

Azért az esetek 99%-ban így van

2021. okt. 1. 11:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!