Hogy lehet az, hogy nekem az árvasági összeg amit kapok,29 ezer forint kb, míg az osztálytársam kb 48 ezer körül kap? Min múlik ennek az összege?
Ő azt javasolta hogy intézkedjek, mert hogy nem érti.
Annyi a különbség a helyzetünkben, hogy nekem édesapám, neki az édesanyja hunyt el és így őt az apja tartja el, engem anyukám. Az lenne a kérdésem hogy mitől függhet ennek az összege, hogy ő ennyit kap? Én kérdeztem testvérekkel hogy áll, neki van 2 felnőtt testvére, nekem 1. Nem tudom ez számíthat-e valamit.
Szívből köszönöm a segítséget
Első jól mondja, én is kaptam árvaellátást 1 éve még.
Nem számít, hogy hány testvéred van, vagy hogy melyik szülő hunyt el, csak az, hogy mennyi öregségi nyugdíjra lett volna jogosult. Egyszerűen az ő rokonának jobb munkája volt (vagy csak nem feketén kapta a fizuja egy részét)
Kedves válaszolók, hálás tiszta szívemből köszönöm a válaszaitokat, s most már mindent értek akkor. :)
További szép estét kívánok nektek és minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!