Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én lennék a hibás a helyzetért?
Ugye te vagy az, aki ezt a kérdéskört màr többször feltette?
Ha hagyod a helyzetet és nem beszélgettek, akkor sajnos igen: el fogtok távolodni egymástól, el fog laposodni a kapcsolat.
Az érthető, ha rosszul esik, de tudtad mit vállalsz. Gyerekes férfival kezdtél, és a gyerekeknek nem szokása jobb helyeken köddé válni miután elfújta a 18.gyertyát. Szerintem sokkal gázabb az az apa, aki kimarad a gyerekei életéből, mondván, hogy ők már felnőttek. A rokonlátogatáson meg had ne legyen baj, ha a rokonok a saját rokonaikat (a gyerekeket) dicsérik, ők vannak a középpontban. Gondolom nem az van, hogy téged ott levegőnek néznek, csak nem körülötted forognak. Ez már csak ilyen. Majd a saját rokonaid ajnároznak téged. Az viszont, hogy megsértődsz, és kivonod magad az ilyen családi programokból, aztán meg te vagy meglepve, ha már nem is hívnak, nem értem, hogy merül fel benned, hogy bárki más hibája lenne, mint a tiéd.
Ilyen az, ha valaki olyan férfival kezd, akinek gyereke(i) van(nak). Ott már van egy előre felállított sorrend, amit vagy elfogadsz, vagy elhagysz.
Még annyit, hogy ha nem is gyerekes férfival mennél az ő rokonaikhoz, akkor sem valószínű, hogy te lennel a középpontban. Ott is a vérrokonok élete az érdekes. Mindenhol így van. Persze mindenkivel beszélgetnek (jobb esetben), de akkor sem övé a főszerep. Ez a természetes. Ott is lennének más fiatalok, gyerekek, akik aktuálisan központi témák. Ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!