Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire bírod elnézni párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire bírod elnézni párod rendetlenségét?

Figyelt kérdés

Engem zavar hogy a ruhái be vannak dobálva és persze nem talál semmit. Úgy veszi le és rakja le a ruháit mintha letéptèk volna róla..

A ruhái között minden van, üres doboz, netes rendelés buborékos üres borítéka, kicsi arc masszírozó stb..

Persze amikor kell vlmi nem találja de máskor azt mondja ő tudja mit hova tett 33f

2021. aug. 6. 14:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
#10: Az a nagy szerencsém, hogy ez a legnagyobb, és szinte egyetlen (még a cigi zavar nagyon) hibája. És ettől eltekintve minden másban tökéletes számomra, sose hittem volna, hogy ilyen fiú létezik, mint ő. Megszoksz, vagy megszöksz... kénytelen leszek megszokni, mert nem fogok ennyi miatt szakítani, amikro minden más tökéletes.
2021. aug. 6. 20:55
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Te tudod. ha egy életen át utána akarsz takarítani...szíved joga. nem lesz könnyű életed. Sok sikert hozzá.
2021. aug. 6. 21:24
 13/16 anonim ***** válasza:
Én barátnőm is ilyen. Mindenét szétdobálja, takarítani nem szeret, főzni utál és nem is tud. Én főzök, mosok, takarítok. Cserébe nagyon jó az ágyban és imádja a szexet, az meg nekem bőven elég
2021. aug. 6. 22:45
 14/16 A kérdező kommentje:

Utolsó az enyém tudna de nem akar, max csak szóban főzni.

Szex semmi, plusz nem törődik a súlyával

2021. aug. 6. 23:09
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
14-es, hisztis kis görcs vagy, nem csodálom, hogy már semmihez nincs kedve melletted. Te tetted ilyenné a csajodat.
2021. aug. 7. 18:17
 16/16 anonim ***** válasza:
Tibi, te vagy az? :D
2021. aug. 8. 01:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!