Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire bírod elnézni párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire bírod elnézni párod rendetlenségét?

Figyelt kérdés

Engem zavar hogy a ruhái be vannak dobálva és persze nem talál semmit. Úgy veszi le és rakja le a ruháit mintha letéptèk volna róla..

A ruhái között minden van, üres doboz, netes rendelés buborékos üres borítéka, kicsi arc masszírozó stb..

Persze amikor kell vlmi nem találja de máskor azt mondja ő tudja mit hova tett 33f

2021. aug. 6. 14:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
82%
Hát a szekrénye ő felében azt csinál amit akar, amíg az nem látszódik. Azt nem szeretem ha a lakás bármely pontjában ledobott ruhák hevernek, de amíg a lakás rendezett, a szekrényében felőlem akkora kupit tart amekkorát akar :D
2021. aug. 6. 15:01
 2/16 anonim ***** válasza:
70%

Én magam is rendetlen nő vagyok. A férjem remekül tolerálja. Én viszont igyekszem fejlődni és a rossz szokások helyett helyes szokásokat felvenni.

Meggyőződésem, hogy a rendetlenséget a felesleges tárgyak és a rossz szokások kombinációja okozza. Nekem sokat segített Marie Kondo: Rend a lelke mindennek könyve. A lényeg, hogy az egész lakásban minden egyes tárgyról eldöntitek, hogy kell vagy nem kell. Ami kell, annal fix helyet kerestek. Ha mindennek van fix helye, akkor már csak azt kell megszokni, hogy mindent azonnal a helyére tegyen és ami feleslegessé válik, azt azonnal kidobja.

Sajnos ezen az úton nem tudsz végigmenni a barátnőd helyett. Te a kispadról tudsz szurkolni,maximum figyelmezteted, ha valamit elfelejtett. Azt neked kell tudnod, hogy a barátnőd akar-e változni, és hogy Neked van-e türelmed kivárni, amíg változik. Sajnos a rossz szokásokat nem 2 nap levetkőzni.

2021. aug. 6. 15:04
 3/16 anonim ***** válasza:
56%
Barátnőm is nagyon rendetlen. Néha rendet rakok utána, akkor jön a hiszti hogy hova tűntek a cuccai. De egyébként megtanultam már együtt élni ezzel a tulajdonságával, annyira már nem zavar. Ha megyünk valahova, akkor kérdezi h mit hova tett (dobott....) és én fejből tudom.
2021. aug. 6. 15:21
 4/16 anonim ***** válasza:
63%
Komolyan, szakítsál már a csajjal, ahelyett, hogy naponta szidod őt, te nyomorult!
2021. aug. 6. 15:23
 5/16 anonim ***** válasza:
58%
gond nélkül elnézem, mivel én is rendetlen vagyok.
2021. aug. 6. 15:30
 6/16 anonim ***** válasza:
11%

Ne tegyèl már fel több kèrdèst!

Azèrt ilyen rendetlen, mert már annyira nem èrdekli semmi, annyira èletunt lett melletted.

Tudjuk emellett mèg el is hízott, hiába beszélt a doki, meg nincs kedvem anyádèk nál ingyen melózni, meg nem furikáz kocsival, nem főz vacsorát, tudjuk, tudjuk...

Csak azt nem miatt vagy mèg vele???

Ennyire nehéz kimondani, hogy nem szeretlek, nem látok már veled jövőt, legyen vège? Komolyan? Ennyit kell csak mondanod. Tedd már meg! Mondd ki!

2021. aug. 6. 15:58
 7/16 anonim ***** válasza:
37%
Nem rendetlen a párom. Nem is lennék együtt egy lusta putris valakivel, aki folyton kuplerájt hagy maga után. Igénytelenség.
2021. aug. 6. 16:58
 8/16 anonim ***** válasza:
Elég nagy a gardrobe egyebkent? Csak mert kicsi helyen nehéz rendet tartani
2021. aug. 6. 17:37
 9/16 anonim ***** válasza:
Nagyon nehezen... Borzasztó rendetlen. A múltkor vettem észre, hogy kint a kanapén 4 öngyújtó van (én nem cigizek), nem értettem, hoogy miért, kiderült mind rossz, csak lusta volt kidobni őket... Miután leszedem a szárítóról a ruhákat és összehajtogatom őket, leteszem őket az ő felére az ágyon, majd fogja magát, és egy mozdulattal begyűri őket a szekrénybe... Ha iszik/eszik, az üres bögrét/tányért csak lerakja a pultra, pedig van mosogatógépünk, csak ki kéne nyitni és lehajolni kicsit. Meg komolyan mindenét száthagyja, a használati tárgyait is, a random hülyeségeket is, meg a szemetét is...
2021. aug. 6. 18:24
 10/16 anonim ***** válasza:
9. Igényesebben kéne párt választani.
2021. aug. 6. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!