Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha a barátnőmet nap, mint nap arra tanítgatom, hogy rendet rakjon maga után, akkor én meg akarom őt változtatni?
Mert szerintem ez nem az a kategória. Hiszen rendet kell tartani a lakásban. Sajnos állandóan én pakolok el utána, vagy olyan dolgokat csinálok meg helyette, amiket reflexből kéne csinálni. Pl kávéfőző edény, ha üres, bele a mosogatóba, vizet rá, hogy ne száradjon bele a kávé. Ha valamit beleteszek a mosogatóba, lehetőleg azonnal mossam is el, ne hagyjam ott, hogy egy hatalmas mosatlan hegy gyűljön össze.
És a ruháimat ne hagyjam szét szerte a lakásban.
Ugye nem nekem kéne rendetlenné változnom, mondván, hogy elfogadom őt ilyennek? Mert én rendszerető ember vagyok, és szerintem ez a normális egy háztartásban.
Ez nem megváltoztatás. Én is arra tanítom a páromat, hogy hogyan tartson hatékonyan rendet.. ne szórja el a ruháit és a mosatlan minimum áztassa be..
Ez a saját magunkra való igényesség.
Miért, a barátnőd azt gondolja, hogy meg akarod változtatni?
Nálunk legalább a párom tudja, hogy igazam van és próbálkozik.
Igen, megváltoztatás.
De attól még jó! A megváltoztatás nem csak rossz értelmű szó. Ráadásul egy olyan dologban, ami elég objektívan megállapítható, hogy a világon minden normális ember szerint szintén jó dolog (a tisztaságról, rendről beszélek).
Az ilyen kapcsolatok par ev utan jellegben atvaltanak szulo-gyerek szerepbe amibol mindket felnek elege lesz-erthetoen. Nalam volt ilyen az ex ferjemmel a vegen elhagytam es azota ugy erzem mint aki felszabadult. A jelenlegi ferjem ugy imad ahogy vagyok es nem akar megvaltoztatni:-)))
Szoval en nem tudnek igy elni, de lehet h a baratnod igen, sok szerencset:-))
Ezzel én is pontosan így vagyok,csak én a barátomat próbálom rávezetni,csak nem nagyon akar hallgatni rám.
Ha próbálkozom is,akkor az tart 3 napig,hogy elpakolgat maga után..valami mást kéne bevetnem,más taktikát,de nem tudom mit.
Mondjuk ezt még egy fiúnál elviselhetőbb,mert a nők kicsit rendszeretőbbek,de fordítva fura,hogy ennyire nem akar semmit megcsinálni,főleg maga után.
Szerintem ez nem megváltoztatás,csak rávilágítás a helyes dolgokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!