Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha a barátnőmet nap, mint nap arra tanítgatom, hogy rendet rakjon maga után, akkor én meg akarom őt változtatni?
Mert szerintem ez nem az a kategória. Hiszen rendet kell tartani a lakásban. Sajnos állandóan én pakolok el utána, vagy olyan dolgokat csinálok meg helyette, amiket reflexből kéne csinálni. Pl kávéfőző edény, ha üres, bele a mosogatóba, vizet rá, hogy ne száradjon bele a kávé. Ha valamit beleteszek a mosogatóba, lehetőleg azonnal mossam is el, ne hagyjam ott, hogy egy hatalmas mosatlan hegy gyűljön össze.
És a ruháimat ne hagyjam szét szerte a lakásban.
Ugye nem nekem kéne rendetlenné változnom, mondván, hogy elfogadom őt ilyennek? Mert én rendszerető ember vagyok, és szerintem ez a normális egy háztartásban.
"holott én csak lecseszem 20-szorra is ugyanazért, és akkor már nem bírok csendesen beszélni (amúgy se vagyok az a típus)."
Ennek viszont így hosszú távon nem lesz jó vége akkor sem, ha 5 éve vagytok együtt. Tudod, a gyerek is lázad a szülő ellen, mikor betelik a pohár, majd a párod is fog ellened, aztán addig tart a kapcsolat. Ezt nem így kell megoldani.
Jaj attól még,hogy az egyik nem rendszerető,a másik igen nem fog tönkre menni a kapcsolatuk,ugyan már.
Emiatt ne legyenek együtt?Ez édeskevés hiba,amit lehet kontrollálni,ahoz képest,hogy milyen nagyobb gondok vannak kapcsolatokban.
Csak meg kell találni az egyensúlyt,kompromisszumot kötni,te kicsit engedj,ő meg kicsit javítson a hozzáálláson.
Mondjuk én már ezt is próbáltam,hogy kicsit lazábbra fogtam magam,az én esetemben egy szinten bevált,talán nektek nagyobb sikeretek lesz.
Nem is attól megy tönkre egy ilyen kapcsolat, hogy egyik rendszerető a másik meg kupis, hanem ahogyan emiatt hozzáállnak egymáshoz, az hosszú távon idegőrlő lehet. :-)
Szóval én pl. nem tűrném, hogy a párom úgy bánjon velem, mint egy gyerekkel. Azt meg főleg nem, hogy veszekedéssel próbáljon elérni valamit. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!