Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Jogosan esik rosszul?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan esik rosszul?

Figyelt kérdés

Összeköltöztünk a barátommal egy ideje. 7 napból 6-ot úgy töltök el ,hogy magányosak az estéim. Ő elmegy a barátaihoz több órára én meg itthon maradok,általában takarítok mert persze ez is rám hárul. Nem akarok olyan barátnő lenni, aki megszabja a párjának hová mehet és mikor, de azért ez kezd unalmassá válni, magányos vagyok . Ritkán elmentem vele, de csak ott ültem mint egy kuka , mert olyanokról beszéltek amiről nekem fogalmam sincs. A múltkor például, mondtam a barátomnak hogy elmennék vele, mert nem szeretnék egyedül lenni , erre az volt a válasza, hogy " miért, feltalálod magad itthon is nem?" Ez nagyon rosszul esett . Ma nem volt jó napom ,de arra jöttem haza hogy lakásba tök rendetlenség van, teszem hozzá ő itthon volt egésznap, megkértem a nappaliba seperjen össze, hát a középét sikerült neki , a többi részt kihagyta ... megkérdezte mit csinálok, mondom takarítok mert muszáj, erre a válasza " azért én most elmegyek jó?" Csak megvontam a vállam . Látta rajtam milyen csalódott, vagyok meg letört mégsem foglalkozik velem.

Jogosan esnek rosszul ezek szerintetek? Mert le akarok vele ülni ezekről beszélgetni, de szeretnék megbizonyosodni róla hogy nem csak az én hisztim.

2021. júl. 26. 21:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

7 napból hatot egyedül töltesz, és a gyakorin várod a választ arra, hogy vajon hisztis vagy-e? Téged ki tájékoztatott így félre a saját szerepeddel kapcsolatban? Mit keresel még ott? Tényleg mi kellünk, hogy észrevedd, cselédsorban vagy tartva?

Ezen te mit akarsz megbeszélni? Nem tök egyértelmű, hogy régóta lábtörlőként kezelnek?

2021. júl. 26. 22:08
 12/21 anonim ***** válasza:
81%
Teljesen jogosan esik rosszul! Azonnal üljetek le és beszéljétek meg.
2021. júl. 26. 22:34
 13/21 anonim ***** válasza:
19%

Valahogy jelen kéne neked is lenni a kapcsolatban es nem csak annyit beletenni mint egy takaritonő.

Amitol egy pasi se fog elájulni akárkivel jársz

2021. júl. 26. 22:42
 14/21 anonim ***** válasza:
5%

"megkértem a nappaliba seperjen össze"

Tudom hogy nem ez volt a kérdés, de mit kell egy nappaliba' seperni? Mert nálunk semmit.

2021. júl. 26. 23:13
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, én megértem, rosszul esik és szomorú. De basszus, nem tudsz kiállni magadért? Nem bírod kinyitni a szádat és istenesen megmondani X alkalom után, hogy fejezze be?

Tudom, nem megoldás a konfliktus, de az, hogy te csak szomorú pofikát vágsz és ráhagyod, nagykalap lókupac. Tessék kinyitni a szád, ha már a jóisten hangot adott és élni a kvaanyázás jogával. Leülteted, elmondod neki mi a bajod. Szépen, csúnyán, rád van bízva. Ha nem megy, lapát. Aztán randevúzuon tovább a haverjaival.

2021. júl. 26. 23:45
 16/21 anonim ***** válasza:
93%
Baratod egy paraszt. Oke, hogy sok bekat le kell nyelni egy kapcsolatert, de a fold ala sullyedni egyikert sem erdemes, mert az mar regen rossz szerintem.
2021. júl. 27. 00:23
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Egy ekkora gyökérrel biztos nem lennék egy perccel se tovább. A takarítás pedig nem rád hárul, hanem megcsinálod helyette is, ami nagy hiba. Kihasznál, vedd észre. Csak kellett neki egy takarítónő akit ingyen dughat. Ennyi. Így bánik veled.
2021. júl. 27. 00:45
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Örülj legalább kiderült milyen, elcuccolnék amíg nincs otthon.
2021. júl. 27. 08:41
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
De miért vagy vele? Ezt a kérdést amikor felteszik a hozzád hasonló rinyalo nőknek, mindig jön az omlenges, hogy hát szeretem, meg amúgy rendes, meg aranyos, csak ez.... Aha persze... Ha nem tetszik lépj ki, ha még aranyos meg szereted akkor nem kell panaszkodni.
2021. júl. 27. 09:37
 20/21 anonim ***** válasza:
63%

Csak hogy tisztázzuk: te egy dugható bejárónő vagy. Röviden.

Kérdés: kell-e ez neked?

2021. júl. 28. 16:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!