Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az milyen ha magányos, és boldogtalan vagyok egy kapcsolatban?
Ő azt mondja rá ilyen a munkája
Hiába lakunk együtt ha párórát látjuk egymást egy nap
Mit jelent az, hogy pár órát látjátok egymást minden nap? Ez a felnőtt élet sajnos, dolgozni kell, a szabadnapokat töltsétek együtt.
Mi is együtt élünk, én fix 9-5 beosztásban dolgozok hétközben, párom meg 3 műszakozik teljesen összevissza (irodai munka).
Vannak napok mikor fél órára találkozunk, mert én hazaérek ő meg megy éjszakára, ilyenkor is az tartja bennünk a lelket, hogy majd hétvégén lesz időnk és bepótoljuk.
Szerintem ezek az akadályok mutatják meg, hogy hosszútávon tudtok-e majd működni együtt. Nem mindegy, hogy itt most te nagyítod fel a problémát (azt gyakorlatilag, hogy dolgozik), vagy tényleg rossz a helyzet.
Te dolgozol? Tanulsz? Mit csinálsz?
23L
De csak emiatt nem vagy boldog? Csak mert nem töltötök együtt elég időt? Vagy van vmi más is, ami miatt magányos és boldogtalan vagy a kapcsolatotokban?
Mert önmagában, hogy alapvetően mindennap csak néhány órát találkoztok az önmagában nem baj, ha akkor együtt vagytok. Illetve ha többi szabadidöt együtt töltitek. Meg gondolom neked is van dolgok, nem csak neki
Te is dolgozol? Ez a felnőtt lét, dolgozni kell sajnos.
Történt valami a kapcsolatban ami miatt így érzed magad?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!