Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Párkapcsolatban mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban mennyire fontos számotokra a pénz? Zavar, ha a párodnak éppen nincs munkája és egy fizuból éltek?

Figyelt kérdés
Történet onnan jött, hogy 1 éve vagyok együtt a párommal. Ő költözött hozzám fel, itt keresett munkát. Elege lett a legutóbbibol és most talált egy másikat. Megjegyzem, a munka kereséshez sokkal hozzájárultam. Én böngésztem és még önéletrajzot is küldtem a nevében. Persze otthagyta a munkáját úgy, hogy még nem volt másik, így 1 hónapja az én fizumból élünk. Most lett az új hely, de ugye ott is még következő hónapban kap csak fizut. Persze, nehéz munkát nem akar vállalni és válogatós is. Szóval úgy érzem kissé kényelmes, én meg ugye elég jól keresek és nem szeretnék szarabbul élni...vagy én vagyok a hülye, hogy zavar?
2021. júl. 12. 06:19
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
64%
par honap az semmi, ha ez teged zavar, akkor ez a kapcsolat felejtos.
2021. júl. 12. 11:03
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Akkor várjál kérdező. Ha megmarad a mostani munkahelyén, akkor rendben minden, ha ezt is felmondja valami indokkal, akkor jobb, ha megválsz a pasitól.
2021. júl. 12. 11:13
 23/26 anonim ***** válasza:
70%
Nálam volt egy 3 hónapos időszak, amikor a páromnak nem volt munkája. Láttam, hogy nem héderel, hanem keres munkát, és nem akart kihasználni, így engem az addig nem zavart, hogy addig a pár hónapig picit alacsonyabb színvonalon éltem. Mégiscsak őt szeretem jobban, nem azt a plusz havi 130.000 Ft-ot, amit megkeresett anno.
2021. júl. 12. 21:05
 24/26 anonim ***** válasza:
54%
Alapban nem lenne gond pár hónap, de ez így........pffff. Nem túl jó kilátások " Én böngésztem és még önéletrajzot is küldtem a nevében". Miért Te?
2021. júl. 13. 13:05
 25/26 anonim ***** válasza:
Szerintem várd meg mi lesz a vége az új munkahelyével, hisz ha van pénze te írtad, hogy odateszi magát, ha olyan rossz lenne nem akarna semmit sem fizetni és élősködne rajtad. Fordított esetben te mit várnál el tőle? Itt azt is meg kell kérdezni ha te lennél szorult helyzetben, és elveszítenéd a munkád, mit várnál el tőle? Persze az nem jó, hogy úgy lépett le, hogy nem keresett másikat.
2021. júl. 13. 18:58
 26/26 anonim ***** válasza:
Pàromnak nem volt fizetèse, èn fizettem a tanulmànyait is, majd miutàn elkezdett jòl keresni beadta a vàlòpert ùgy hogy el akarja perelni a gatyàmat is.
2022. júl. 2. 09:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!