Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Párkapcsolatban mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban mennyire fontos számotokra a pénz? Zavar, ha a párodnak éppen nincs munkája és egy fizuból éltek?

Figyelt kérdés
Történet onnan jött, hogy 1 éve vagyok együtt a párommal. Ő költözött hozzám fel, itt keresett munkát. Elege lett a legutóbbibol és most talált egy másikat. Megjegyzem, a munka kereséshez sokkal hozzájárultam. Én böngésztem és még önéletrajzot is küldtem a nevében. Persze otthagyta a munkáját úgy, hogy még nem volt másik, így 1 hónapja az én fizumból élünk. Most lett az új hely, de ugye ott is még következő hónapban kap csak fizut. Persze, nehéz munkát nem akar vállalni és válogatós is. Szóval úgy érzem kissé kényelmes, én meg ugye elég jól keresek és nem szeretnék szarabbul élni...vagy én vagyok a hülye, hogy zavar?
2021. júl. 12. 06:19
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
72%
Mindig elképedek milyen emberek vannak. De hogy ezek a trógerek még párkapcsolatban is élnek, na az az igazán kemény.
2021. júl. 12. 08:32
 12/26 anonim ***** válasza:
77%

A kilences mindent leírt.

Szerintem a lehúzásra megy ki az egész.

2021. júl. 12. 09:07
 13/26 A kérdező kommentje:
azért tegyem hozzá, hogy a munkája tényleg eléggé fárasztó volt. Fizikai és sokszor estig is elhúzódott. Tehát értem, hogy váltani akart, csak először én kerestem volna mást. Aztán akik hívták interjúra, ott meg ugye csak olyan jöhet szóba, ahol nem kell megint megszakadni....most találta ezt a jónak tűnőt (a cég megbízhatóságáról nem tudok még nyilatkozni), de nyilván van bennem félsz, hogy beválik-e. Ha biztos munkahelye lenne itt, lenyugodni az én lelkem is.
2021. júl. 12. 09:28
 14/26 anonim ***** válasza:
95%

Sajnos a mai világban normális ember zéró tartalékkal, másra uralva egyszerűen nem teheti meg, hogy feláll és lesz, ami lesz.

Ok, nehéz munka- de belehalni eddig sem kellett, nem?

Ki lehet és ki is kell bírni ilyenkor még azt az 1-2 hetet vagy hónapot, amíg lehet menni a másik helyre.

Erről is szól a felnőtt lét.

Most gondolj bele: ha te nem lennél, akkor kb. 1,5-2 hónapig jövedelem nélkül (1 hónap üresjárat, majdnem 1 mire fizetést kap) hogyan tartaná fent magát?

Szomorú èlethelyzet, de egy felelős ember igenis tervez, reálisan gondolkodik és üres zsebbel, kongó gyomorral és meztelen hátsóval sajnos nem az kellene, hogy a prioritás legyen, hogy mi nehéz meg mi kényelmes...

Ezt kellene felfogni és meglátni. Nekem ettől a hozzáállásától válik nem szimpatikussá ez az ember!

(Ha majd családja, kisgyereke, esetleg beteg hozzátartozója vagy épp kicentizett lakáshitele lesz, akkor is játssza a Csekonics-bárót?!)

Még az elején vagytok Kérdező. Nem függsz tőle (szerencsére)- ha valami zavar, beszéld meg vele, ne tartsd magadban, mert a vàlaszai utat mutatnak neked is a kapcsolatotok jövőjét illetően.

Nem jó szőnyeg alá seperni a rossz érzéseket és ha már az ágyban közösen fekszetek, akkor a közös élet többi része, így az anyagiak, karrier, tervek, tartalékok, általában a pénzügyek se legyen már tabutéma meg szemérmesen agyonhallgatott dolog!

Ehhez a hozzáálláshoz egyébként valami alacsony iskolai végzettség is társul?

Hogy làtod a közös jövőtöket? Ha összeköltöztetek, egyszerűen kellett már erről is beszélni. A pénz, munka, boldogulás nem tabutéma!

2021. júl. 12. 09:42
 15/26 A kérdező kommentje:

Egyébként nem hülye, tök sok dologhoz ért. Külföldön is dolgozott, csak akkor az exbarátnőéknél csomó pénzt ott hagyott. Felújította más házát kb.

Itt is mondjuk látszik, hogy nem a maga boldogulása volt számára fontos.

Én azért az eddigi kapcsolataimban törekedtem a saját hozott dolgaim elkülönítésére úgymond. Ez most sincs másként.

Nem tudom mi hogy lesz, egyenlőre megvárom, hogy fog alakulni.

2021. júl. 12. 09:50
 16/26 anonim ***** válasza:
60%

Annyira azért nem finnyás,hogy a te pénzedből éljen egy ennyire friss kapcsolatban.

Nekem már az is furcsa,hogy te kerestél neki állást.

Ezek azok a dolgok,amik később majd arra fognak emlékeztetni,hogy voltak előjelei annak,hogy sokkal kényelmesebb annál, minthogy fáradságot fektessen egy probléma megoldásába.

2021. júl. 12. 09:59
 17/26 anonim ***** válasza:
70%

Nekem is az a furcsa, hogy nem magának keresett állást. nem úgy néz ki, mint aki nagyon dolgozni akar.

"persze mondja is,hogy mit egyen"

Ki is szolgálod, el is tartod, lakást is biztosítasz neki. Mit akarna többet :D

2021. júl. 12. 10:08
 18/26 A kérdező kommentje:

amikor dolgozott, akkor szinte ő vett minden kaját ide, tehát ha van pénze, nem fukar vagy ilyesmi.

Melót meg azért segítettem, hogy minél gyorsabban találjon.

2021. júl. 12. 10:14
 19/26 anonim ***** válasza:
69%

Na,majd látod...

Kicsit kritikusabban nézd a dolgot ,rá fogsz jönni,hogy jó eséllyel kifogtál egy olyat, akinek a saját boldogulása akkor sem fontos,ha másnak kárt okoz.

Értem én,hogy nem mindig süti az élet.De nagyon sok kellemetlen helyzetet el lehetne kerülni egy kis akaraterővel.

Akiben ez nincs meg,azzal nem nagyon lehet közösködni.

Megkérdezhetem,hogy milyen fárasztó munkát végzett?

2021. júl. 12. 10:28
 20/26 A kérdező kommentje:

költöztetés, bútor cipelés 10.emeletről és hasonló.

a 40 fokos kánikulában döntött úgy, hogy feladja

2021. júl. 12. 10:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!