Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan fontos a párkapcsolat? Mit kapsz, amit szingliként nem kapsz meg? Pro-kontra?
Az ember társas lény. Szüksége van olykor a gyengédségre, érzelmességre, szexualitás megélésére, valamint figyelemre, támogatásra, biztatásra, valamint a valamint az egymáshoz tartozás érzésére.
De mikor beleszeretsz valakibe, akkor az legtöbbször csak úgy megtörténik, és pont nem gondolkodol pro és kontrán, hiszen mi sem természetesebb, hogy az illetővel minden jobb és szebb, mint nélküle. Aztán idővel ez az érzés vagy alábbhagy és kihűlik, aztán szakitás lesz a vége, vagy elmélyül egy olyan szeretetté, amikor meg egyszerűen annyi mindent szeretsz a másikban, hogy nem is tudnád elengedni, evidens, hogy vele szeretnél együtt küzdeni az életbenés élvezni az életet.
Én úgy gondolom,hogy olyan szeretetet (szerelmet) senki mástól nem tudaz kapni,mint egy normális parkapcsolatban. Sem az anyukádtól,sem a legjobb barárodtól.
Maga a szerelem ténye boldoggá teszi az embert. Másrészt van valaki aki "érted él" és mindig szamíthatsz rá. Fordítva sem egy hátrány ha neked van valaki akinek mindig a kedvébe jarhatsz.
Számomra nem mellékes az sem,hogy, sokan ugyan istenitik az egyéjszakás kalandokat,de ott csak az izgalom/újdonság miatt lesz jó(már ha jó) az együttlét.
De egy párkapcsolatban nincs is jobb annál amikor párod már tudja,hogy hova kell nyúlni,mit kell csinálni,hogy jó legyen. Ki mered vele próbálni az újdonságokat amit egy idegennel nem tennél meg, hozzátenném gumi nélkül is együtt lehettek.
És végül,sosem unatkozol :D
Ez egy jó kérdés. Nekem konkrétan nem a párkapcsolat fontos hanem az az ember aki miatt nem vagyok szingli. Ha megismersz valakit akivel egy hullámhosszon vagytok, hasonlítotok, kimondjátok egymás gondolatait akkor végül nem tudsz nem kapcsolatban lenni vele :D nem tudom mennyire fogalmaztam érthetően.
Nem is azon van a lényeg, hogy mit kapsz hanem, hogy mit adtok egymásnak.
Aki folyton azon agyal, hogy mit kap nem hiszem, hogy sokáig bír egy kapcsolatot, hiszen a másik ember néha nem teljes, néha nem tudja kielégíteni a szeretetéhségedet, de ez nem szabad hatással legyen rád. Néha egyiknek, néha másiknak kell többet beletenni a dologba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!