Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mit gondolnám? Fontos nekem rálátásod, véleményed. Vágytalan párkapcsolat zátonyán ülök.
"mütyürke" szinonimái:
apróság, kicsinység, semmiség, mütyür, csecsebecse, csekélység, bigyó, vacakság
A kicsim, picim, birtok viszonyt tartalmaz, anyáskodni, elfogadó megszólitás. Az én helyzetemben a mütyürkém esetében lenne ide illő.
Nekem a gyere mütyürke hangzott el, amikor ez elfogadott lenne akkor "a gyere kicsi, pici" lenne használatban. Te mikor hallottad ezt, vagy ismersz olyan férfit aki szereti, amikor a párja így beszél hozzá: gyere kicsi, gyere pici.
"mert olyan kicsik vagyunk a világban, mert a ü-ző skandináv nyelvet hallotta a videokon, mert anyáskodni próbált."
Haaaazudiiiiik. A 3 közül valamelyik nem állja meg a helyét. Most kérdezd meg, hogy miért nem őszinte. Feleleveníthetnéd vele a vaddinsznótúrásos-makkos sztorit.
Ez a kérdés csak nálam verte ki a biztosítékot? WTF? Ha nincs vágy, hagyd el. Ne szenvedjetek egymás mellett.
Ha már ilyen hülyeségekbe belekötsz, én dobnálak ki. Egyébként az a bajod hogy kicsi a farkad, ő meg túrna nagyobbért, igaz?
Ez eddig vágyhempergésben éltünk. Nekem az emberi őszinteség recsent, ami az egymás szexuális elfogadásának alapja. A másra vágyakozás jövőképe, a megycsalás.
Minden faroknál van kisebb, és nagyobb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!