Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Émely kérdése:
Te mit gondolnám? Fontos nekem rálátásod, véleményed. Vágytalan párkapcsolat zátonyán ülök.
Figyelt kérdés
Párommal ezeket a videókat néztük, otthon, én alsogyatyában. Https://www.youtube.com/watch? V=mC8kXt6FfDQ Végeztünk, ezt mondta: gyere mütyürke menjünk mosakodni. Az elmúlt egy évben, nem becézett így mindig a nevemen szólított. Mondtam neki, hogy ez zavaró nekem ebben a helyzetben, de még 2 x megismételte. A miért használta rám ezt a jelzőt, kérdésre több ellentétes választ adott: mert olyan kicsik vagyunk a világban, mert a ü-ző skandináv nyelvet hallotta a videokon, mert anyáskodni próbált. Lányok és fiúk segítő megyarázatát városom, mert vágy talán elhidegülésbe csöppentem, mivel eszembe jutott egy régebbi erdei kirándulásunk, ahol egy vaddisznó turásnál talált egy nagyon nagy makkot, amire azt mondta: "egy ekkora makkért én is turnék"2015. dec. 12. 10:00
11/13 anonim válasza:
Bsszus, melyik fordítót használod, te agyatlan?! Jézusom!
12/13 anonim válasza:
Szerintem a Mütyürke tök aranyos becenév :) Nem értem, miért kell ennek akkora feneket keríteni. Mindketten gyerekesek vagytok, te a kiakadásért, párod meg a csakazértis ismétlésért.
Párom kis pisisének hív időnként, ami sokkal degradálóbb (egyrészt korkülönbség, másrészt mert ha megyünk valamerre, mindig nekem kell elmenni mosdóba... nőből vagyok, na :D), de simán lerendezem annyival, hogy elküldöm a fenébe, és közlöm, hogy ne hívjon így. Mire ő csakazértis elmondja még egyszer, én durcázok három percig, aztán elfelejtjük az egészet. Összedőlt a világ? Nem. Szeretjük egymást? Igen. Akkor meg?
13/13 anonim válasza:
Egy tipp mint nőtől: ő se tudja, miért hívott így. Gőze nincs róla, neki is furcsán hangzott, és azért ismételte el többször, hátha tréfára veszed vagy akkor majd természetesebbnek hangzik. Nem kell túlbonyolítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!