Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban mennyire fontos számotokra a pénz? Zavar, ha a párodnak éppen nincs munkája és egy fizuból éltek?
1 hónap!
Ha itt meg marad folyamat, amíg nincs más, akkor sztm alap, hogy segíted. Ha nem, akkor neki így kényelmes és el kell küldeni.
N
Vannak még nők, akiknek nem az számít, hogy a pasinak milyen anyagi háttere van, hanem hogy bánik vele, mint nővel.
Miért nekem kellene elköltözni a saját lakásomból ne vicceskedj!
Számomra nem az lenne a gond, hogy egy hónap kimarad, ez megesik.
Ami inkább elgondolkodtatna:
- nyakamra költözött zéró tartalékkal (ha egy hónap kiesés gond, akkor bizony ugyanez áll elő, ha beteg lesz stb.)- hacsak nem huszonéves korotok elején járó, pályakezdő fiatalok vagytok, hát ez annyira nem menő...
- elhiszem, hogy egy munka egy idő után rossz él élhetetlen lesz bármilyen okból, de nem vall nagy tudatosságra, tervezésre, felnőtt gondolkodásra, hogy tartalék nélkül kilép, aztán majd lesz valami... ez a hozzáállás szerintem nagyon riasztó. Gondolom nem egészséget/életet veszélyeztető vagy emberileg durván megalázó vagy kiugróan jogellenes dolog miatt KELLETT azonnali hatállyal felmondania (különben meg ilyen esetben is lehet eljárást indítani és akár járhat is pénz!)- csak nettó lustaság...
Ez nekem is intő jel lenne, főleg, ha te intézkedtél helyette (ld.önéletrajz meg jelentkezés).
Ez kiábrándító így együtt. Külön-külön nem lenne az, de ez egy friss kapcsolat és ha jól veszem ki a leírásodból, korántsem biztos, hogy a mostani helyét nem hagyja ott holnap ugyanígy..
Igen, joggal zavar- friss kapcsolat más, mint egy 20 éves házasság. Ha lusta, akkor azért, ha meg ilyen “úgyis megoldja, minek törjem magam”, akkor meg azért.
Én nem ilyen gondolkodással élek, ezért engem zavarna és kiábrándítana, főleg, ha meztelen hátsóval becuccolt hozzám és megy a megjegyzés, hogy de sz*r a panel... ez gusztustalan.
Engem több dolog is zavar.
1. Nincs semmi tartaléka, 1 hónap munkakihagyásnál is nekem kell etetnem, másképp éhen hal, miközben nálam lakik.
2. Nem dönt felelősen, nincs semmi tartaléka, mégis képes úgy felmondani, hogy nincs másik munkahelye.
3. Nem motivált, hogy új munkahelyet találjon, a munkám mellett nekem kell tennem érte, hogy ő egyáltalán találjon valamit.
Ezekből a pontokból úgy érzem,hogy tulajdonképpen nem is akar dolgozni, neki kényelmes így az élet. Ha a kapcsolat terén minden más klappol, adnék a dolognak még egy esélyt, de biztos vagyok benne az új munkahelyet is rövidesen otthagyja és ismét neked kell eltartanod. Második esélyt már nem biztos, hogy adnék. Azzal semmi baj, ha váltani akar, de ne otthon punnyadjon hanem keressen aktívan munkahelyet és addig ne mondjon fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!