Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogyha nem tudok dönteni egy (számomra) fontos kérdésben?
Azért teszem fel ezt a kérdést mert nagyon stresszelek ezen. Valakinek valamilyen ötlete esetleg ha van.
Az élet azt a lehetőséget adta számomra hogy összeköltöznénk a párommal, illetve egy eléggé jó munkalehetőségem is adódott. 300 km távolságra élünk egymástól és én otthon sportoltam az elmúlt 10 évben és ezzel hogy együtt élnénk így ez nekem véget érne.
Valaki aki esetleg volt hasonló helyzetben, valamilyen tanáccsal elláthatna. Előre is köszi!
300km.-ről ez nem kapcsolat! Pláne, ha neked 10 év spórolás kellett...addig a kanid más csajt dugott?
Okos legyél, válaszd a melót! (De nő vagy, a pasit fogod, aztán szétmentek, és 1 év múlva, ott bőgsz anyádék lakásán, a kisszobában, se meló, se kandúr.)
6. vagyok. 0%.
Amikor lepontoznak, akkor tudom, hogy igaz van. Jó meló ritkán jön, a pénisz meg terem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!