Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érhetem el, hogy szinte minden fontos kérdésben az én szavam döntsön a párkapcsolatomban?
Úgy lehet elérni, hogy a másik szempontjait is maximálisan figyelembe veszed, következetes, előrelátó vagy és minden egyes döntéseddel jól jár, aki rád bízza/átengedi neked a döntés lehetőségét. Ha így tolod, írj rám és dönts akár helyettem is, de ha nem, akkor lehet mind a ketten jól jártok, ha nem erőlteted ezt a csak te döntesz dolgot.
32/f
Ó, nagyon sok pasi csinálja ezt...
Te csak ne dolgozz drága, majd eltartalak, te csak várj otthon csinosan. Aztán pár év, és azt is ő dönti el, mikor menstruálhat, különben kidobja az utcára.
Persze ez akkor jó, ha nem zavar, hogy a nőd csak függ tőled, fél tőled, de nem szeret, nem kívàn, és azért van melletted, mert nem tud elmenni.
Szakíts vele, éld a saját szingli életed, és ott tutira csak a saját szavad fog számítani.
Ha így akarsz élni, minek neked társ?
Igen, ha egy nulla önbizalommal, nulla önértékeléssel rendelkező buta lányt választasz, aki még annak is örül ha csak szidod, hisz legalább akkor is vele foglalkozol...
De inkább maradj egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!