Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek mennyire fontos, hogy a barátnőtök mondja, hogy szeret titeket?
A leírt szituációban nem probléma, de jó, ha van minden. A "szeretlek" ingyen van.
32/f
Gyakorolj akkor egy kicsit mással. Mondjuk kimenetek a szabadba, keresel csalánt, kicsit meghemperegsz benne, aztán nézz a barátodra és mondd neki, hogy rohadtul viszket, hiszen viszket, meg gondolom hangot is adnál neki. Ha ez már flottul megy, akkor próbáld újra a szeretlek szóval. Hidd el, idővel menni fog.
Esküszöm nem értem mi gátol meg embereket, hogy mondják, ha egyszer érzik is, akarják is. -.-
32/f
Az, ha valamid viszket, nem tesz érzelmileg kiszolgáltatottá, viszont ha szeretsz valakit, az már igen.:D Persze irracionális dolog ez, mert a párod elől úgysem titkolhatod el, mi a helyzet, de szerintem a sérültebbje átérzi.
Azért majd kipróbálom a csalánt.:D
Mi ér többet? Szeretlek 1000*elmondva, de közben úgy viselkedik, hogy ha előtte kapsz szivrohamot sem törődik vele.
Szeretlek évente 1* kimondva, de minden másban azt érzed, hogy szeret.
Hát az alázós szexet nem szeretem (akár én vagyok a megalázott fél, akár nem), de egyébként odaadó vagyok és odafigyelek. Jó olvasni, hogy meg tudnátok békélni velem.
Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!