Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek fontos, hogy a barátnőtök magassarkúba legyen?
Vannak szép szandálok, alig 3-4 centis sarokkal, abban is fáj?
Amúgy engem nem érdekel, hogy kin mi van, ha jól áll neki.
28/F (185cm)
Nő vagyok, alkalmanként szívesen viselek magassarkút, szerencsére még nem volt dolgom olyan férfival akinél elvárás.
Ha szeretnéd hordani akkor válassz kényelmesebb darabokat: alacsonyabb, vastagabb sarok, éktalp, némi platform, vastagabb pántok hogy rendesen tartsa a lábad, és a lekerekített orr is sokat dob a kényelmen. Ja és szerezz be egy két szilikonos talpbetétet.
Nem csak 10-12cm-es tűsarokkal rendelkező, lábnyomorgatóan hegyes cipők vannak.
Tánccipőbe nem megyünk az utcán.
Én speciel betiltanám azt a szart.
Nem, egyáltalán nem.
Egyik párom hordott egyedül gyakran magassarkú a többiek ilyen-olyan okokból nem. 2 párommal is műtött bokája volt (szeretem a sportos nőket, ott meg előfordul), Ők pl soha nem.
Érdekes lenne, tekintve, hogy magasabb nálam 3-4 centivel :) de én az alacsonyabb exektöl sem vártam el. Azt vegye fel, amiben csajos, de jol érzi magát, lehet ez egy vászoncipő is kisgatyoval.
33ffi
A barátomnak ez szerencsére egyáltalán nem fontos. Az év nagy részében lapos cipőt hordok.
Egy magassarkú szandálom van, amit szoktam hordani, de az sem olyan kirívóan magas, és mivel vastag a sarka, még kényelmes is. Még ilyen jó szandival sosem találkoztam, ami annak ellenére is kényelmes lett volna, hogy nem lapos.
21/L
Én meg állandóan kérlelem a párom, hogy ne hordja, mert nagyon rossz a hátának és inkább laposat hordjon. Természetellenes a magassarkúban a testtartás. Ostoba női hóbort, mint a smink.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!