Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Menyit lehet szórakozni ha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menyit lehet szórakozni ha az embernek gyereke van?

Figyelt kérdés

Sokat látom a válásos sztoriknál hogy a pasi sz@rik az egészre.

Ha nem dolgozik akkor telefon meg számítógép esetleg hetente egy fűnyírás.

Ez nyilván nem jó, de az sem elvárható hogy 7/24ben a ha nincs dolga akkor a gyerekkel meg az asszonnyal foglalkozzon csak.

Szerintetek menyi az ideális szabadidő amit a másiknak férfinak, nőnek egyaránt meg lehet engedni.

Nálatok ez hogy működik?

2021. jún. 30. 17:41
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
3,10 Köszi a hosszú választ :)
2021. jún. 30. 19:56
 12/19 anonim ***** válasza:
77%
A 3as nem hogy keveset,kifejezetten sokat jár el.
2021. jún. 30. 20:11
 13/19 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem is az átlagosnál több szabadidő jellemzi a 3-as családját, ez valóban ritka, gratulálok nektek ☺️
2021. jún. 30. 20:48
 14/19 anonim ***** válasza:
64%
Jesszus. Ki is csinálnám magam, ha nem lenne heti 3x2 órám csak úgy magamra. A 168 órából csak 6???? :D Atyavilág.
2021. jún. 30. 20:53
 15/19 anonim ***** válasza:
66%
14 Akinek nincs ki vigyázzon a gyerekére,annak nincs annyi szabadideje.
2021. jún. 30. 21:17
 16/19 anonim ***** válasza:
77%

Ha nincs rendszeres megbízható segítség/ pénz bébiszitterre akkor kb semennyit. Szinte az összes gyerekes ismerősöm emiatt ( is) panaszkodik évek óta. Ha ez az egész nem választható opció lenne, még sajnálnám is őket, de nem. A gyerekvállalás az egy döntés. Most emiatt szívnak. Hát ez van, így jártak. Ők választották ezt az életet.

Ha szórakozni szeretnél, sok szabadidőt, nyugalmasabb életet, akkor a gyerekvállalás nem neked való.

Mi sem akarunk soha a párommal, csak a nyűg van velük.

2021. júl. 1. 01:42
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Amit a 3-as leírt, az neked a kevés?? Ismersz gyerekes párokat egyáltalán? Szerintem ők a szerencsés kategóriába tartoznak. (Azokhoz mindenképp,akiket én ismerek.)
2021. júl. 4. 15:27
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon változó. Sosem voltunk az a páros, akik igénylik a barátaikkal az állandó egymás nyakában lógást, a piálós bulizós hétvégéket pedig már zömében kinőttük.

Nagyjából havonta egyszer van olyan, hogy valamelyikünk kimarad egész éjszakára. A néhány órás programokat gyakorlatilag két hetente megoldjuk váltva. Itt most kifejezetten arra gondolok, minthogy én bemegyek vacsorázni egyet a barátnőmmel valahova, nem arra, hogy "figyelj a gyerekre, amíg beülök a kádba fél órára". Utóbbi viszonylag gyakori.

Egymásra akkor tudunk inkább jobban koncentrálni, ha mama jön, vagy mi megyünk hozzájuk, esetleg bébiszittert bízunk meg néhány órára.

És akkor vannak még azok a baráti találkozók, ahova már gyerekestől jön mindenki. Én ezt is nagyon szeretem. A gyerkőcök eljátszanak már egymással, nem rajtunk lógnak, így sokkal szabadabbnak érezzük magunkat, mint amikor csak ránk vannak utalva.

Én azt gondolom egyébként, hogy egy nő számára a legkötöttebb időszak a szoptatás időszaka. Addig minden akörül forog, hogy hány óránként eszik a baba, legyen tej, fejni kell, haza kell érni, blabla... Ebben az időszakban szerintem a férfitól is elvárható, hogy a lehetőségekhez mérten segítsen, ne állandóan a haverokkal tivornyázzon. Illetve egy nőnek is megadathat a szabadidő csodája ebben az időszakban is. Ennek természetesnek kellene lennie. Amióta a második gyerekünk is betöltötte a 3. életévét, kb. átalusszuk az éjszakát, én már dolgozom, egyre több az aktív program, azóta már kevésbé idegőrlő nekem a helyzet.

2021. júl. 4. 22:32
 19/19 anonim ***** válasza:

Nekünk 1 gyerkőc van, segítség abszolút nincs, mindent mi ketten oldunk meg. Mégis,valahogy minden este van 2-3 óránk (attól függ mennyire vagyunk fáradtak) egymásra, csak kettesben vagyunk,ha elaludt a fiunk, akkor jöhet a filmezés, közös elfoglaltság, beszélgetés,vagy csak egyszerűen addig szexelünk,amíg bírjuk :) De ehhez hozzátartozik, hogy a fiunk már külön szobában alszik, 4 éves, nagyon önálló és értelmes.

Ezen kívül, ha a férjem menne a haverjaival, szó nélkül viszem egyedül az estét a gyerekünkkel, sosem tiltom. Ugyanígy én is körmös, kozmetikus, barátnők köröket futom egyedül, az az én-időm. Nagyobb bulikra nem vágyom.

2021. júl. 18. 13:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!