Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyi ideig éltél olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideig éltél olyan kapcsolatban ami nem működött már?

Figyelt kérdés

Tudom jobb lerendezni minél előbb de tepelodik rajta az ember.

Mi már csak élünk egymás mellett néha van némi intimitás de az se az igazi, a szex már nincs köztünk, bar az sose volt sok és aktív szexuális életünk mert hamar elélvezek ami engem lelombozott.

De nem ez a fő gond köztünk, életvezetésbeli különbségek illetve a hízása miatt már nem kívánom igazán.

2021. máj. 28. 18:02
 1/10 anonim ***** válasza:
70%
1év
2021. máj. 28. 18:08
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
4 ev
2021. máj. 28. 18:10
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
2 év. Meg is bántam, hogy ennyit vártam. De legalább tanulságos volt.
2021. máj. 28. 18:32
 4/10 anonim ***** válasza:
63%

Amint úgy éreztem, hogy nem működik, leléptem. Nyilván nem egyből jön rá erre az ember, csak ez se jó, az se jó. De elnött az a pillanat, mikor tisztán megfogalmazódott bennem. Este leültettem, hogy beszélnünk kell, és szakítottam. Addigra már jórészt össze voltak pakolva a cuccaim, Apuval beszéltem délután, hogy mikor kell értem jönnie. Nem tudott volna meggyőzni semmivel, hogy maradjak.

Nem az első kisebb nehézség után szakítottam, és előtte mérlegeltem, hogy mi lesz a következménye, ha megyek, ha maradok. Azóta eltelt pár év, és tudom, hogy jól döntöttem.

5/10 Noren1989 ***** válasza:
27%
3-4hónap, csak az akkori pàrom elfelejtett kommunikàlni.
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én fél évig húztam anno és azt is sokallom így utólag. Te viszont nem tudom minek kérdezed, úgyis túl gyáva vagy lépni, már ezer éve itt szidod szerencsétlent és eddig se tettél lószart se, ezután se fogsz.
2021. máj. 28. 18:41
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
7 hónap kb., de bánom hogy addig húztam.
2021. máj. 28. 18:46
 8/10 anonim ***** válasza:
86%

Anyámék már lassan 30 éve ezt csinálják, és addig fog tartani, amíg egyik meghal. Lövésem sincs, miért vannak együtt. Nem csak szeretet nincs, de tisztelet se. Mindenkinek panaszkodnak a másikról.

Rátok is ez vár.

2021. máj. 28. 18:49
 9/10 anonim ***** válasza:
3-7 hónap/kapcsolat
2021. máj. 30. 12:26
 10/10 anonim ***** válasza:
9? hónap kb. "rettentően" megérte :(
2021. máj. 31. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!