Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek a helyembe?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyembe? Van akinél működött egy vallásos és egy hitetlen között egy kapcsolat?

Figyelt kérdés

Szóval mind a ketten huszonévesek vagyunk. Úgy érzem beleszerettem egy csajba de állítólag neki van egy vallása ami tiltja a házasság előtti kontaktusokat.

Én a házasságot bármennyire is bele vagyok esve nagyon korainak tartom mivel szerintem úgy lenne logikus, hogy ismerkedés, kapcsolat, közös ingatlan és ha tényleg minden jól működik utána csak a házasság, gyerek stb de így teljesen felfordul minden. Viszont érzem, hogy bármiféle érintkezés nélkül nem bírnám ki kitudja mennyi ideig. Légyszíves most ne azzal a dumával gyertek ha tényleg szeretem tudok várni. A szexet teljes mértékben lek@k1lom de hogy egy csókot nem tudok adni neki olyan szenvedés számomra, hogy az nem igaz!

Volt valaki hasonló cipőben? Mi lett a vége?

2020. márc. 15. 10:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Gyaul
2020. márc. 15. 10:33
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
Nem sok esélyt látok rá, hogy működne. Ahogy írtad, ha nem is csak a szex, de az intimitás hiányozni fog neked.
2020. márc. 15. 10:42
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Állítólag ilyen - azért nem ártana biztosra menni. Lehet nem veszi ezt a részt komolyan.
2020. márc. 15. 10:49
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Láttam már ilyet, a gyerek több évig várt a csajra, de végül megkapta. Azóta is együtt vannak.

Mondjuk nem irigyeltem szegény srácot.

2020. márc. 15. 11:00
 5/12 anonim ***** válasza:
Te kérdezel ebben a témában itt rendszeresen????
2020. márc. 15. 11:23
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Olyan vallás nincs, ahol csókolózni sem “szabad”. Mi vártunk az esküvőnkig, mert mindketten így tartottuk helyesnek. De ez nem azt jelenti, hogy nem ölelkeztünk, simogattunk, csókolóztunk. Aludtunk is együtt sokszor, összebújva.
2020. márc. 15. 12:16
 7/12 anonim ***** válasza:
Azért a vallásos emberek sem veszik manapság mindenképpen olyan szigorúan ezt a szabályt. Ha úgy érzed, szereted, mindenképpen vágj bele. Ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretnéd, még mindig dönthetsz úgy, hogy ez neked így nem jó. Ismerek olyat, akinek ez fontos volt, és tudtommal meg is várták a férjével a nászéjszakát a szexszel. De olyanról is tudok, ahol a srác volt mélyen vallásos, de ők nem vártak a dologgal, mikor már mindketten úgy érezték. Mindkettő házassággal és gyerekekkel és boldogsággal végződött. Én magam is vallásos nevelésben részesültem, de mikor úgy éreztük, összeköltöztünk a későbbi feleségemmel. Vallásos és vallásos között is nagy a különbség amúgy, én nem hiszem, hogy kibírnám egy nagyon konzervatív, mereven vallásos emberrel.
2020. márc. 15. 12:26
 8/12 A kérdező kommentje:

Már annyit sikerült belőle kiszednem, hogy hindu hívők de itt meg is szakadt a beszélgetés!

Az a baj én semmit sem tudok róla és Ő sem akar beszélni róla.

Olyan csapás volt most ez nekem!

2020. márc. 15. 12:58
 9/12 anonim ***** válasza:

Létezik a google. Ott utánaolvashatsz.

Viszont ha a csaj nem akar beszélni, akkor jóeséllyel koptat lefele, szóval inkább ne tervezd az esküvőt :D

2020. márc. 15. 14:55
 10/12 A kérdező kommentje:
Szerintem ez nem olyan vicces, hogy röhögni kelljen rajta!
2020. márc. 15. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!