Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyembe? Van akinél működött egy vallásos és egy hitetlen között egy kapcsolat?
Szóval mind a ketten huszonévesek vagyunk. Úgy érzem beleszerettem egy csajba de állítólag neki van egy vallása ami tiltja a házasság előtti kontaktusokat.
Én a házasságot bármennyire is bele vagyok esve nagyon korainak tartom mivel szerintem úgy lenne logikus, hogy ismerkedés, kapcsolat, közös ingatlan és ha tényleg minden jól működik utána csak a házasság, gyerek stb de így teljesen felfordul minden. Viszont érzem, hogy bármiféle érintkezés nélkül nem bírnám ki kitudja mennyi ideig. Légyszíves most ne azzal a dumával gyertek ha tényleg szeretem tudok várni. A szexet teljes mértékben lek@k1lom de hogy egy csókot nem tudok adni neki olyan szenvedés számomra, hogy az nem igaz!
Volt valaki hasonló cipőben? Mi lett a vége?
Láttam már ilyet, a gyerek több évig várt a csajra, de végül megkapta. Azóta is együtt vannak.
Mondjuk nem irigyeltem szegény srácot.
Már annyit sikerült belőle kiszednem, hogy hindu hívők de itt meg is szakadt a beszélgetés!
Az a baj én semmit sem tudok róla és Ő sem akar beszélni róla.
Olyan csapás volt most ez nekem!
Létezik a google. Ott utánaolvashatsz.
Viszont ha a csaj nem akar beszélni, akkor jóeséllyel koptat lefele, szóval inkább ne tervezd az esküvőt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!