Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ezen túl tudnátok nézni?
Figyelt kérdés
Ha volna egy férfi, aki nagyon tetszik és te is neki és mindketten szexkapcsolatban gondolkodtok ( egyelöre), mert idö kell, amig letisztul, hogy mit is akartok egymástól, stb és nagyon hajtja a pasi, hogy igy meg úgy akar szexet stb, de úgy érzitek, hogy egy másik nö jobban bejön neki, mintha azt vonzóbbnak látta volna, ahogy viselkedett vele. ( jobban körbeugrálta)
Ezek után elmennétek vele, ha csak szexkapcsolat lenne amúgy is, vagy azt mondanátok, hogy akkor menjen el azzal?
2020. márc. 15. 00:30
1/9 anonim válasza:
Én nem mennék bele, ha csak azért akarna engem, mert a másikat nem kaphatja meg. Ez elvenné a kedvem a dologtól, ha így éreznék.
2/9 A kérdező kommentje:
De ha a másikat megkapta , es úgyis akar ?
2020. márc. 15. 01:48
3/9 anonim válasza:
Igen, de valami miatt már gondolom őt nem kaphatja meg, mármint annak akkor vége, nem? Ha már alapjáraton ez elbizonytalanít, akkor szerintem lehet érdemesebb mással megpróbálni, akin úgy érzed, téged akar a legjobban.
4/9 A kérdező kommentje:
Az, hogy vége, nem tudni
2020. márc. 15. 08:15
5/9 anonim válasza:
Te biztosan tudod, hogy mi van/volt a másik nővel? Beszélt neked a pasi róla? Ha zavar, kérdezz rá. Amúgy én nem mennék bele, biztosan találsz olyan pasit is, aki normális kapcsolatot akar, és nem más nőket hajkurászik, miközben te is ott vagy...
6/9 anonim válasza:
Ezek utan nem. Ha meg dugasra is versenyeztet, nem. Vagy csak akkor, ha elveszem, amit akarok, es nincsenek erzeseim.
7/9 anonim válasza:
Nekem egy szexpartneri kapcsolat is kizárólagosságot jelent. Nem lennék senkinek a második/harmadik partnere.
F
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi
2020. márc. 15. 12:30
9/9 anonim válasza:
Tuti, hogy egyszerre több helyre jár. Sajnos van ilyen. :((( Nem te lennel neki az egyetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!