Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti ezen túl tudnátok nézni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ezen túl tudnátok nézni?

Figyelt kérdés

Ha volna egy férfi, aki nagyon tetszik és te is neki és mindketten szexkapcsolatban gondolkodtok ( egyelöre), mert idö kell, amig letisztul, hogy mit is akartok egymástól, stb és nagyon hajtja a pasi, hogy igy meg úgy akar szexet stb, de úgy érzitek, hogy egy másik nö jobban bejön neki, mintha azt vonzóbbnak látta volna, ahogy viselkedett vele. ( jobban körbeugrálta)

Ezek után elmennétek vele, ha csak szexkapcsolat lenne amúgy is, vagy azt mondanátok, hogy akkor menjen el azzal?

2020. márc. 15. 00:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mennék bele, ha csak azért akarna engem, mert a másikat nem kaphatja meg. Ez elvenné a kedvem a dologtól, ha így éreznék.
2020. márc. 15. 01:23
 2/9 A kérdező kommentje:
De ha a másikat megkapta , es úgyis akar ?
2020. márc. 15. 01:48
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de valami miatt már gondolom őt nem kaphatja meg, mármint annak akkor vége, nem? Ha már alapjáraton ez elbizonytalanít, akkor szerintem lehet érdemesebb mással megpróbálni, akin úgy érzed, téged akar a legjobban.
2020. márc. 15. 01:56
 4/9 A kérdező kommentje:
Az, hogy vége, nem tudni
2020. márc. 15. 08:15
 5/9 anonim ***** válasza:
Te biztosan tudod, hogy mi van/volt a másik nővel? Beszélt neked a pasi róla? Ha zavar, kérdezz rá. Amúgy én nem mennék bele, biztosan találsz olyan pasit is, aki normális kapcsolatot akar, és nem más nőket hajkurászik, miközben te is ott vagy...
2020. márc. 15. 09:39
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezek utan nem. Ha meg dugasra is versenyeztet, nem. Vagy csak akkor, ha elveszem, amit akarok, es nincsenek erzeseim.
2020. márc. 15. 10:55
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy szexpartneri kapcsolat is kizárólagosságot jelent. Nem lennék senkinek a második/harmadik partnere.

F

2020. márc. 15. 11:42
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi
2020. márc. 15. 12:30
 9/9 anonim ***** válasza:
Tuti, hogy egyszerre több helyre jár. Sajnos van ilyen. :((( Nem te lennel neki az egyetlen.
2020. márc. 16. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!