Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akik egy laza, könnyed "kapcsolatból" szó nélkül, magyarázat nélkül léptek le, miért így teszitek?
Én tettem már így. Szerintem néha egyszerűen felesleges elmondani dolgokat. Mennyivel lenne előrébb a másik, ha megmondom neki, hogy találtam mást/jobbat? Vagy kitalálok valami nevetséges hülyeséget, hogy "az életem most nem ilyen szakaszban jár" "túl sokat látok bele és nem akarok belemélyedni" meg hasonló baromságok. Kaptam már mindkettőből és nem éreztem magam jobban egyiktől sem.
Egy visszautasítás soha nem lehet fájdalom mentes és kedves dolog, de legalább nem taposok bele páros lábbal a másikba. Rá bízom, hogy mit szeretne gondolni.
Legtöbben elkönyvelnek egy parasztnak aki tudod " vissza sem ír", de pszichológiai szempontból neki pont így a könnyebb, ha engem hibáztat és nem magát.
#4, a nőknek sem olyan rossz.
Felvállalni nem akar ➡️ Nem kell családdal, haverokkal bájologni.
Nem lesz belőled házicseléd. Ahogy egy kapcsolat komolyodik, szép lassan, észrevehetetlenül vagy épp gyorsan és látványosan ebbe a szerepbe kerül az ember lánya. Valahol az első együttalvás utáni reggelikészítésnél indul... Vagy előtte a "meglepem egy finom vacsival"-nál. Laza kapcsolatban ilyeneket nem feltétlenül "kell".
Lehet több partnered is.
Rendszeresen minőségi szexhez jutsz, anélkül, hogy mellette a másik/egy kapcsolat negatív oldalát is megkapnád.
Én inkább azt nem értem, mi olyan jó egy komoly kapcsolatban. Egy nőnek az többnyire inkább nettó szívás, kivéve, ha jelentős anyagi haszna származik belőle.
6, egyetértek !
Én is azt látom a legtöbb általános kapcsolatban a nő felveszi a házi rabszolga szerepét és sokszor a pasija cserébe még egy szál rózsát is fukar venni. Itt is mennyi ilyen kérdés van??! De már odáig is eljutottunk ,hogy ezek a nők még azt sem igénylik,hogy kapjanak a robotért bármiféle viszonzást,mert hát őket "nem lehet megvenni" meg hasonló szövegek :D
De persze kinek mi a jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!