Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Testépítős férfiak, ti ismerkednétek egy kövér lánnyal? Magyarázat alul (30/F)
Nem voltal bunko.
Teljesen jogos amit mondtal.
Véleményem szerint a bunkóságot sokszor összekeverik az őszinteséggel, mert az emberek nehezen viselik az igazságot.
Ha neked egy bizonyos alkat nem tetszik, akkor nem tetszik és kész.
Pont ez az! Rosszul vagyok a hurkáktól és a hájtól, nekem vékony csajok tetszenek és ennyi. Egyébként kb 190 cm magas, izmos pasi vagyok, nem szeretnék molett lányokkal leállni. Az említett lány még csak nem is enyhén volt túlsúlyos és hozzá alacsony is..
Az ember erteket nem csak a kulso adja meg, illetve foleg nem az. Neked max egy plazacica valo, akinek szep a teste, de pont olyan agyhalott, mint a te. Annal jobbat te tenyleg nem fogsz tudni osszeszedni. De nem is baj, hisz a vilag olyan szepen van megteremtve, hogy neked fel se fog tunni, hogy mi hianyzik a gyonyoru nocskedbol. :) Az okos csajok meg majd rarepulnek a haverodra, mert bele tobb ertelem szorult, mint beled, vele mast is lehet kezdeni, nem csak nezegetni, mint teged. :)
Tudod, kinek milyen az igenyszintje, mm... ;))
En pont ugyanigy vagyok ezzel,csak nokent. En is sportolok mas kemeny sportokat.
Egy kondis dogos no jar neked,kerdezo.
Nekem a személyisége a fontos egy nőnek, meg külsőleg legyen szimpatikus, bár ez is ebből adódik.
De majd megkapod itt a gyk-s bálnáktól, hogy felszínes vagy, meg buta, meg játszod az eszed, és csak a buta nők fognak jutni neked, és nem lesz okos nőd soha....:D
Ugyanez vagyok èn is.
Ha èn kiteszem a lelkem edzèssel,odafigyelek sőt mellette karrierben is,mielőtt engem is tàmadnànak.
Az embereknek fàj ha őszinte vagy,ezt tanuld meg.
Majd jönnek ezzel neked csak buta szèp nő való.
Mintha egy csinos szexi làny csak buta lehet,akkor azok akik ezt àllítjàk akkor azok nem felszínesek,az okè nem igaz?
Teljesen jól làtod kèrdező,nem vèletlenül izzadunk szenvedünk a konditeremben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!