Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Apró termetű hölgyek ismerkedn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apró termetű hölgyek ismerkednétek, lefeküdtetek vagy lefeküdnétek nagydarab férfivel?

Figyelt kérdés

180 magas molett férfi vagyok, akit nagyon izgatnak a vékony és alacsony nők. (nem a fiatalok, ne tévedjetek meg, vagyis nem pedo hajlam miatt, hanem főként a 30 feletti nőies nők)

Volt már néhány ilyen alkatú barátnőm, de sajnos egyik kapcsolat sem lett tartós.

Manapság, hogy elmúltam negyven, úgy tapasztalom még nehezebb kialakítanom viszonyt ilyen küllemű hölgyekkel. :-( Az okát nem tudom.

2015. dec. 21. 23:56
 1/6 anonim ***** válasza:

Az oka biztos nem a külsődben van, az nem befolyásoló.

25/N

2015. dec. 22. 01:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Ismerkedni ismerkednék, de nem tudom lefeküdnék-e vele, ezt így nem lehet szerintem a neten keresztül eldönteni.
2015. dec. 22. 01:00
 3/6 A kérdező kommentje:

Természetesen, nem vártam el, hogy pontos válaszokat kapjak. Ráadásul eléggé rosszul sikerült feltennem a kérdést.

Nem ragaszkodom én ideálokhoz, ám benne is él egy kép, mely nőtípushoz vonzódom a legjobban. Alkattól függetlenül volt már néhány kellemes kapcsolatom. Vékony, sportos, molett, alacsony, magas... Nem a külső volt a döntő elsősorban. Inkább arról van szó, ha a megfelelő belbecs párosul az apró termetű formákkal, az nálam viszi a pálmát. :-)

Nálam ez a harmadik randizós, ismerkedős korszak. Kamasz és ifjú koromban volt az első, majd megnősültem. Így évekig nem ismerkedtem. Majd elváltam és jött a második randizgatós életszakaszom. Majd ismét megházasodtam, és sokáig boldogságban éltem. Jelenleg próbálom megint újrakezdeni...

Fiatalon és harmincas éveimben sokkal nagyobb lehetőségeket tapasztaltam, mint manapság 44 évesen.

Az tény, ennyi élettapasztalattal mögöttem, már a számomra külsőleg-belsőleg ideális nőt keresném, ha csak tehetem.

Kérdésem főként arra irányult, mennyi alacsony, filigrán hölgy vonzódik a molett férfiakhoz?

A mit szólnának mások a testi különbséghez, kérdés miatt talán sokan inkább passzolnának.

2015. dec. 22. 02:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen,a párom két méter és széles is (nem kövér) én meg 160 cm vagyok és vékony.
2015. dec. 22. 04:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Attól függ lehet igen, lehet nem. De egy férfi nem molett!! Ezt nőkre szokták mondani! Egy férfi mackós, ha nagyobb darab.
2015. dec. 22. 06:33
 6/6 anonim ***** válasza:

Kedvelem a nálam nagyobb, testes vagy akár mackós férfiakat! A sovány, alacsony pasik számomra egyáltalán nem férfiasak.

Ne legyen túlságosan kigyúrt (és főként ne kopasz), sem tohonya kövér. Valahogy a kettő között.

Párom erős, férfias, lakatos - kovács vállalkozó. A legjobb az ágyban, de társaságnak is imádni való. Humoros, pörgős, határozott, ami kell egy nőnek.

Nagyon romantikus mikor felemel karjaiba, mikor ölel nagyon védelmező érzés.

Biztos megtalálod azt a nőt, akinek te kellesz, csak ne add fel!

Negyven felett mindenkinek kisebb az esélye az ismerkedésre, ha korban magához illőt keres és nem huszonévest. A középkorúak többsége már párban élnek, a többiek közül sokan választják inkább az egyedüllétet (szingliséget). Míg a fiataloknál a külső és a szimpátia elég egy kapcsolathoz, addig az idősebb korosztályoknak már sok-sok szempont játszik közre. (anyagiak, családi viszony, karrier, lakás, stb.)

2015. dec. 22. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!