SSBBW (kövér) csajok ismerkednétek / összejönnétek egy kicsit vékony de sportos magas fiúval?
Szeretném tudni, hogy általában nektek bejönnek e az ilyen fúk. És, hogy nem zavarna e titeket, ha egy ilyen alkatú fiúval lennétek, ha ő szeret titeket. És egyáltalán nem szégyellené hogy egy jóval testesebb csajjal van együtt. (20/f)
Komoly válaszokat kérek! Első sorban ilyen lányoktól!
Előre is köszi a válaszokat!
De zavarna, mert kellemetlen lenne, ha így tűnnénk fel, hogy egy "sportos fiú egy kövér lánnyal van"
Nah, hát ez a nem jó
Legalább is nekem égőő lenne. 😢😢😢
De most komolyan! Miért égő? Nem örülnél, hogy van egy normális párod aki szeret téged mindennel együtt? És előbbre helyezed más véleményét, mint a saját életedet?
Ne sértődj meg kérlek. Csak épp a válasz ellenkezőjére számítottam. :D
Itthon nem sok SSBBW méretű nő van. :) Sajons... Meg az emberek többsége nem is tudja, hogy mit jelent aBBW/SSBBW rövidítés.
Egyébként én is örülnék egy ilyen barátnőnek, bár egy feede beálítottságú picit duci vagy vékony lány is tetszene. :)
Uhh fiuk...megleptetek:D
Tudtam mit jelentenek a rovidetesek, megis kisse sovanyabbra (molettra) gondoltam.
Pl es az ilyen 65kgos lanyok nem is tetszenek csak a dundik (vagy hogy mondjam)? Nekem noi szemmel nem tetszenek, de lattam mar molett not aki iszonyat jol nezett ki (formas test, szep nagy cicik, baba arc).
Kerdesedre valaszolva sztem igen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!