Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
193cm-es magasság az jó egy 16 éves srácnak, vagy túl nagy? Nem vagyok sovány, és izomkolosszus sem. Inkább vékony, sportos.
Figyelt kérdés
Szerintetek ez a magasság jó?
Kinek tetszik?
Kinek nem?
Nemet,életkort,magasságot írjatok légyszi!:)
2016. febr. 21. 23:38
2/13 anonim válasza:
Mindegy kinek tetszik, nem tudsz rajta változtatni.
3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
Most hogy megvan milyen kérdések ne jöjjenek,jöhetnek a normálisak is:)
2016. febr. 21. 23:43
4/13 A kérdező kommentje:
1. válaszolóra céloztam
2016. febr. 21. 23:43
5/13 A kérdező kommentje:
Tudom hogy változtani nem tudok,éppen ezért érdekelnek a személyes vélemények.
2016. febr. 21. 23:44
6/13 anonim válasza:
Úúú, nekem gyengéim a magas pasik, 185 alatt nem is nagyon jönnek be, az alatt nekem túl pici. De azért 2m-nél magasabb se legyen. A kettő között tökéletes.
17/L/174cm
7/13 anonim válasza:
Egyik osztálytársam is ekkora, de ő nem túl attraktív...
Voltbarátom 185 körül volt.
Nincs bajom a magasságoddal, tetszenek a magas fiúk. Csak én vagyok alacsony. :D
164 cm/15/L
9/13 anonim válasza:
Nekem tetszik én se vagyok valami kicsi 170 cm nálam legyen magasabb :)
Nekem semmi bajom nincs veled
15/L
10/13 anonim válasza:
Nekem tetszenek a magas fiuk, szerintem pont jo 😅 15L 166 cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!