Fiúk! Nektek mennyire tetszenek a sportos, vékony lányok? Széles váll, keskeny derék és úgyahogy keskeny csipő
Figyelt kérdés
2015. febr. 8. 20:07
1/10 anonim válasza:
Semennyire. Szélesvállú, keskenycsípőjű ne a nő legyen.
2/10 anonim válasza:
nekem nem. nekem inkább a kicsit teltebb formás csajok jönnek be
4/10 A kérdező kommentje:
3ból 2 nemet mondott. Az gondolom nem túl jó jel számomra :D
Mondjuk nem tudom. Nem felvágasból,de elég sok srácnak tetszettem már és kb. mindenki az alkatomat bírta. De mindenkinek más jön be :)
2015. febr. 8. 21:14
5/10 anonim válasza:
Én úgy vettem észre, h sokkal jobban tetszik nekik, ha értelmes a lány. Tudom, h vmivel meg kell őket "fogni" vagy legalábbis fel kell hívni a figyelmet, de ha elkezdesz társalogni velük, akkor már nem azt nézik, h milyen arányaid vannak.
6/10 A kérdező kommentje:
Persze azért én sem vagyok teljesen hülye :D
Még suliba járok. Eddig végig kitűnő voltam elsőtől kezdve szóval ez talán megmutatja az értelmi szintem
2015. febr. 8. 21:55
7/10 anonim válasza:
3. vagyok, de én az "értelmes" jelzővel nem csak a tanulásra gondoltam
8/10 anonim válasza:
Képpel többet tudnék mondani, annak hiányában viszont csak annyit, hogy igenis meg nem is.
9/10 anonim válasza:
Az, ha jó tanuló vagy, még mindig nem bizonyít semmit.
Egyébként bocsi, de nem. A formásakat szeretem, akiknek széles a csípőjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!